“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συλλυπητήρια ΟΛΜΕ στις οικογένειες των δύο συναδέλφων του τραγικού τροχαίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συλλυπητήρια ΟΛΜΕ στις οικογένειες των δύο συναδέλφων του τραγικού τροχαίου – Δημοσιοποίηση του φλέγοντος ζητήματος της μετακίνησης χιλιάδων συναδέλφων.

Συλλυπητήρια ΟΛΜΕ

Τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο εκλεκτών συναδέλφων Δημήτρη Βασιλακόπουλου και Νίκου Ρόδη, που έχασαν τη ζωή τους κατά την επιστροφή τους από τα σχολεία όπου εργάζονταν στον τόπο κατοικίας τους, σε μία δύσκολη και επικίνδυνη διαδρομή που καθημερινά ήταν υποχρεωμένοι να διανύουν, εκφράζει το ΔΣ της ΟΛΜΕ.

Δείτε την Ανακοίνωση

Αθήνα, 14/01/20

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για το θάνατο των δύο συναδέλφων

             Το ΔΣ της ΟΛΜΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο εκλεκτών συναδέλφων Δημήτρη Βασιλακόπουλου και Νίκου Ρόδη που έχασαν τη ζωή τους κατά την επιστροφή τους από τα σχολεία όπου εργάζονταν στον τόπο κατοικίας τους, σε μία δύσκολη και επικίνδυνη διαδρομή που καθημερινά ήταν υποχρεωμένοι να διανύουν.

Το ΔΣ αποφάσισε την παρουσία του Προέδρου της ΟΛΜΕ στην αυριανή επικήδεια τελετή, την κατάθεση στεφάνου και τη δημοσιοποίηση του φλέγοντος ζητήματος της μετακίνησης χιλιάδων συναδέλφων, προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια τραγικά γεγονότα.

Δείτε σχετικά

Τραγικό τροχαίο με νεκρούς καθηγητές στην Πατρών-Πύργου:  Μια ακόμα τραγωδία – Το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Καθηγητές που πήγαιναν σε καθημερινή βάση στην Ηλεία για να διδάξουν στο ΓΕΛ Λεχαινών, βρήκαν τραγικό θάνατο στο αυτοκίνητο που στον δρόμο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών Πύργου, έχασε τον έλεγχο στο ύψος των Καμινίων, με αποτέλεσμα να ξεφύγει από την πορεία του.

Εκπαιδευτικοί εξάλλου είναι ο τρίτος άνδρας και η γυναίκα που επέβαιναν στο μοιραίο αμάξι, οι οποίοι και τραυματίστηκαν.

Πιο συγκεκριμένα νεκρός είναι ο 50χρονος οδηγός του οχήματος Δ. Β. Καθηγητής Φυσικής και ο συνοδηγός του επίσης καθηγητής Ν. Ρ. Μαθηματικός

Τραυματίες είναι οι συνεπιβάτες τους, η Χ. Γ. και ο Α. Μ. που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας και μάλλον έχουν γλιτώσει τα χειρότερα.

Το αυτοκίνητο που επέβαιναν και οι τέσσερις έγινε σμπαράλια από το τροχαίο.

Οι εκπαιδευτικοί υπηρετούσαν στο Γενικό Λύκειο Λεχαινών και επέστρεφαν από την εργασία τους στην Πάτρα.

Το τροχαίο, με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα από την αστυνομία, έγινε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες να τις σπάσει και να καταλήξει σε παράδρομο της εθνικής οδού.

www.especial.gr

Δείτε επίσης

Αιφνίδιος θάνατος συναδέλφου στην Κάλυμνο
Συλλυπητήρια ΔΟΕ για τον αιφνίδιο θάνατο συναδέλφου
Εθελοντική αιμοδοσία στο ΑΠΘ: 21 και 23 Ιανουαρίου 2020
Εκφραση συλλυπητηρίων από την ΠΔΕ Ανατολικής Μακεδονίας/Θράκης

Πριν φύγετε

Υπηρεσιακές μεταβολές: Συγκροτείται Επιτροπή από το Υπουργείο Παιδείας
Εκπαιδευτικές εκδρομές: Καταργείται το έως τώρα καθεστώς έγκρισης
Προκηρύξεις 1ΓΕ-2ΓΕ: Επισημάνσεις σύμφωνα με το ΑΣΕΠ και ΥΠΑΙΘ για υποβολή δικαιολογητικών και αίτηση
Διορισμοί: Το Υπουργείο Παιδείας πρέπει να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα των υποψηφίων
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση