Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση ΙΜΕΓΕΕ: Για την απώλεια της Πόπης Γεωργίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση ΙΜΕΓΕΕ: “Για την απώλεια της συναδέλφου και επίτιμου μέλους του ΙΜΕΓΕΕ Πόπης Γεωργίου εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της”.

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση ΙΜΕΓΕΕ

Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (ΙΜΕΓΕΕ)

Αθήνα 27/2/2020

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Η αγγελία της απώλειας της συναδέλφου και επίτιμου μέλους του Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε. Πόπης Γεωργίου, αφήνει τους κλάδους μας και την εκπαίδευση με ένα μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό.

Η Πόπη υπήρξε ιδρύτρια των συλλογικών μας οργάνων και μαχητική διεκδικητής των δικαίων των εργαζομένων, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.

Πέτυχε να ενώσει πολλούς κλάδους και ειδικούς στον κοινό σκοπό της διακριτής παρουσίας στα πλαίσια των ειδικών σχολείων και των ΚΕΣΥ, ώστε να είναι δυνατή η ουσιαστική υποστήριξη των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και των οικογενειών τους.

Η δράση της συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση και επιμονή μέχρι σήμερα και μας παραδίδει τη σκυτάλη για συνέχιση του αγώνα σε νέες καταστάσεις και προοπτικές.

Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

Για το Δ.Σ

Αρβανίτης Δ.                                 Τσαρουχάς Ν.

Πρόεδρος ΙΜΕΓΕΕ                   Γενικός Γραμματέας ΙΜΕΓΕΕ

Δείτε επίσης

Καλό Ταξίδι αγωνίστρια Πόπη Γεωργίου !
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση