Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Summer Camp ΚΕΑΤ: Δελτίο Τύπου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Summer Camp ΚΕΑΤ: Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών (ΚΕΑΤ) επ ευκαιρία της ολοκλήρωσης του Summer Camp.

Summer Camp ΚΕΑΤ: Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών (ΚΕΑΤ) επ ευκαιρία της ολοκλήρωσης του Summer Camp.

Το Summer Camp ολοκληρώθηκε  αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε εργαστήρια χειροτεχνίας, εκπαιδευτική κουζίνα, μουσική, karaoke, θεατρικό παιχνίδι, ψυχοκινητική αγωγή και πολλές εξωτερικές δράσεις.

Στο Δελτίο Τύπου οι υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Μπέττυ Λεωτσάκου» αναφέρουν πως βρίσκονται πάντα στη διάθεση των γονέων, για να δημιουργηθούν καλύτερες προοπτικές και να συνεχίσουν να προσφέρουν στα παιδιά με αναπηρία όρασης υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Τέλος το ΚΕΑΤ ανανέωσε το ραντεβού και εύχεται σε όλους Καλό Καλοκαίρι!

Σάμερ καμπ ΚΕΑΤ

Δείτε το Δελτίο Τύπου ΚΕΑΤ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΥΦΛΩΝ

8/7/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ένα δημιουργικό και διασκεδαστικό Summer Camp ολοκληρώθηκε με διάθεση άκρως καλοκαιρινή και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Το πρόγραμμα περιελάμβανε εργαστήρια χειροτεχνίας, εκπαιδευτική κουζίνα, μουσική, karaoke, θεατρικό παιχνίδι, ψυχοκινητική αγωγή, ενώ οι εξωτερικές δράσεις περιελάμβαναν:

  • Επίσκεψη στον Βοτανικό Κήπο Ιουλίας και Αλέξανδρου Ν. Διομήδους
  • Παιδικό περιβαλλοντικό   πρόγραμμα    «Ήχοι    και    ρυθμοί»    & Εργαστήριο μουσικοκινητικής αγωγής στον Εθνικό Κήπο
  • Επίσκεψη στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
  • Δραστηριότητες στον Αττικό Όμιλο Ιππασίας
  • Επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδας
  • Επίσκεψη στον Αθλητικό Σύλλογο Νέου Βουτζά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

και συμμετοχή σε δράσεις του Dance Summer Camp του συλλόγου

  • Εργαστήριο στο Κέντρο Πηλού του Δήμου Αθηναίων
  • Επίσκεψη στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο
  • Επίσκεψη στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμικής
  • Εκδρομή στη θάλασσα, στο Varkiza Resort Yabanaki beach

 Μεγάλη ανταμοιβή για εμάς είναι η ικανοποίηση των παιδιών και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα ίδια για τη συμμετοχή τους αλλά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για άλλη μια χρονιά.

Ευχαριστούμε όλη την ομάδα μας που δούλεψε με ευθύνη και επαγγελματισμό καθώς και όλους τους φορείς, μουσεία, οργανισμούς, συλλόγους, για την άριστη συνεργασία και τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που με την καθοριστική συνεισφορά τους συντέλεσαν στο να περιοριστούν στο ελάχιστο τα έξοδα της διοργάνωσης.

Οι υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Μπέττυ Λεωτσάκου» βρίσκονται πάντα στη διάθεση των γονέων για παρατηρήσεις και εντυπώσεις, ώστε μαζί να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προοπτικές και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά με αναπηρία όρασης υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η φετινή εμπειρία ήταν για εμάς, μια ακόμη επιτυχημένη προσπάθεια και με την ίδια συνέπεια σχεδιάζουμε τις μελλοντικές μας δράσεις!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας και ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκάιρι!

Δείτε ακόμη:

Εθνική Κωφών Γυναικών: Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Μπάσκετ – Νίκησε τη Λιθουανία με 51-42

Είσοδος σε Μουσεία: Ποιοι απαλλάσσονται αντιτίμου, ποιοι δικαιούνται μειωμένου | ΦΕΚ

ΑμεΑ και Στρατός: Τροποποίηση Υπουργικής Απόφασης

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση