Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνάντηση Εργοθεραπευτών Αττικής: Δελτίο Τύπου ΣΕΕΠΕΑ Αττικής 

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνάντηση Εργοθεραπευτών Αττικής: Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής – Αποφασίσθηκε η σύσταση ομάδας εργασίας υπό την αιγίδα και το συντονισμό του Συλλόγου.

Συνάντηση Εργοθεραπευτών Αττικής

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής αναφορικά με τη συνάντηση ομάδας εργασίας Εργοθεραπευτών ΚΕΣΥ την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019.

Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων, ανατροφοδότηση και αλληλοϋποστήριξη των συναδέλφων εργοθεραπευτών των ΚΕΣΥ, όπως επίσης και ανάδειξης του ρόλου και του έργου τους.

Αποφασίσθηκε η σύσταση ομάδας εργασίας που θα περιλαμβάνει όλους τους συναδέλφους ΠΕ29 των ΚΕΣΥ και η οποία θα συναντιέται τακτικά, υπό την αιγίδα και το συντονισμό του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής.

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 24-10-2019

Αρ. Πρωτ.: 681

 ΘΕΜΑ: «ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΚΕΣΥ»

Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι,

Την Τρίτη 22-10-2019, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, συνάντηση των συναδέλφωνΠΕ29 Εργοθεραπευτών που υπηρετούν στα ΚΕΣΥ στης Αττικής, με πρωτοβουλία της συναδέλφου Εργοθεραπεύτριας του 1ου ΚΕΣΥ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, κυρίας Κωνσταντίνας Τσάλλα και με τη συμμετοχή του νέου προέδρου του ΙΜΕΓΕΕ Εργοθεραπευτή κυρίου Δημήτρη Αρβανίτη.

Από πλευράς ΣΕΕΠΕΑ Αττικής συντόνισε η Εργοθεραπεύτρια κυρία Μερόπη Κοπανάκη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και μας τίμησε με τη συμμετοχή της η κυρία Μαίρη Στυλίδη, η μόνη εργοθεραπεύτρια με μόνιμη οργανική θέση στα ΚΕΣΥ Αττικής.

Η ανταπόκριση των συναδέλφων εργοθεραπευτών υπήρξε πολύ ικανοποιητική δεδομένου του σύντομου χρονικού διαστήματος που προηγήθηκε από την ενημέρωσή τους και των ανειλημμένων υποχρεώσεων όλων κατά τις απογευματινές ώρες.

Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων, ανατροφοδότηση και αλληλοϋποστήριξη των συναδέλφων εργοθεραπευτών των ΚΕΣΥ, όπως επίσης και ανάδειξης του ρόλου και του έργου τους.

Κατά τη συνάντηση πραγματοποιήθηκε εισήγηση της κυρίας Στυλίδη για το ρόλο του Εργοθεραπευτή στα ΚΕΣΥ και έγινε ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, ενώ κατατέθηκαν και σημαντικές προτάσεις.

Αποφασίσθηκε η σύσταση ομάδας εργασίας που θα περιλαμβάνει όλους τους συναδέλφους ΠΕ29 των ΚΕΣΥ και η οποία θα συναντιέται τακτικά, υπό την αιγίδα και το συντονισμό του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής.

Για το Δ.Σ.

    Η Πρόεδρος                                                Η Γ. Γραμματέας

  Ευγενία Τραγάκη                                          Μερόπη Κοπανάκη

_____________________

Δείτε επίσης

Ανακοινοποίηση: Προσωρινοί Πίνακες ΕΕΠ – Προκήρυξη 2ΕΑ/2019

Στατιστικά απορριφθέντων ΕΕΠ: Πίνακας Προκήρυξης 2ΕΑ/2019

Προσωρινοί Πίνακες ΕΒΠ Προκήρυξης 1ΕΑ/2019 ΑΣΕΠ

Στατιστικά απορριφθέντων ΕΒΠ: Πίνακας απορριπτέων Προκήρυξης 1ΕΑ/2019

Αριθμοί μονίμων σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ: Εκπαιδευτικοί Α/θμιας-Β/θμιας-ΕΕΠ-ΕΒΠ

 _____________________

Δείτε ακόμη

Διορισμοί Ειδικής: Ισότιμη κατανομή τώρα – Ερώτηση στη Βουλή 43 Βουλευτών
Ολες τις έως σήμερα προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΕΕΠ – ΕΒΠ.

___________________

Πριν φύγετε

Ωράριο ΕΕΠ – ΕΒΠ: Σε ΣΜΕΑΕ και Γενικά σχολεία | Διευκρινίσεις
Ωράριο ΕΕΠ και ΕΒΠ στις ΣΜΕΑΕ και στις Σχολικές Μονάδες Γενικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης – Τροποποίηση της Υπουργικής Απόφασης για τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες του ΕΕΠ και ΕΒΠ στις ΣΜΕΑΕ – ΦΕΚ
Ωρολόγιο πρόγραμμα και διδακτικό ωράριο υποχρεωτικού και Ολοήμερου προγράμματος Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού ΣχολείουΛειτουργία Δημοτικών Σχολείων 2019-20 | Εγγραφο
Οδηγός εκπαιδευτικού: Αδειες, Ωράρια, Καθηκοντολόγια, Λειτουργία σχολείων, Ιδιωτικό Εργο και άλλα χρήσιμα που αφορούν στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση