Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνάντηση Φίλη-Τζούφη με πολιτική ηγεσία ΥΠΑΙΘ-Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 10:00

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνάντηση Φίλη-Τζούφη με πολιτική ηγεσία ΥΠΑΙΘ – Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 10:00 – Στο πλαίσιο του διαλόγου για την Επαγγελματική Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Δια Βίου Μάθηση.

Συνάντηση Φίλη-Τζούφη με πολιτική ηγεσία ΥΠΑΙΘ

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της ΕΠΕΚΕ Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ, κατόπιν πρόσκλησης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του διαλόγου για την Επαγγελματική Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Δια Βίου Μάθηση, αύριο Τρίτη 29.09.2020 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση

  • του Τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκου Φίλη και
  • της αναπλ. Τομεάρχη Μερόπης Τζούφη

με

  • την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και
  • την Υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη.
Δείτε το Δελτίο Τύπου της ΕΠΕΚΕ Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ

Αύριο, Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκου Φίλη και της αναπλ. τομεάρχη Μερόπης Τζούφη με την υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και την υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί κατόπιν πρόσκλησης της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του διαλόγου για την Επαγγελματική Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Δια Βίου Μάθηση.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι) και θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

UPDATE

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της ΕΠΕΚΕ Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ, η αυριανή συνάντηση της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου 2020, των Τομεαρχών Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκου Φίλη και Μερόπης Τζούφη με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και την Υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη, ακυρώνεται κατόπιν αιτήματος της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Αναλυτικά
Ακύρωση συνάντησης Τομεαρχών Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ με πολιτική ηγεσία Υπουργείου Παιδείας

Δείτε επίσης

Χαρά Κεφαλίδου προς Υπουργείο Παιδείας: Προσχηματικός ο διάλογος για το νομοσχέδιο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
Συνάντηση ΟΛΤΕΕ με Γενικό Γραμματέα ΕΕΚΔΒΜ: Για το σχέδιο νόμου Επαγγελματικής εκπαίδευσης
Αναφορά Φίλη και Τζούφη για προβλήματα στα Γενικά Αρχεία του Κράτους

Πριν φύγετε

 Εξέλιξη υπηρεσιακών μεταβολών Πρωτοβάθμιας: Μεταθέσεις-Αποσπάσεις-Παραιτήσεις-Προσλήψεις-Διορισμοί
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση