Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνδρομή ΣΚΛΕ: Ανακοίνωση για την ανανέωση του 2020

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνδρομή ΣΚΛΕ: Ανακοίνωση για την ανανέωση του 2020 του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος – Αναλυτικές οδηγίες καταβολής ποσού.

Συνδρομή ΣΚΛΕ

Ο Σύλλογος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ) εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την ανανέωση συνδρομής των μελών του για το έτος 2020.

Δείτε την Ανακοίνωση

Αγαπητοί συνάδελφοι

Σχετικά με την ανανέωση συνδρομής για το έτος 2020 σας ενημερώνουμε ότι, για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του ΝΠΔΔ ΣΚΛΕ, η ανανέωση συνδρομής για το έτος 2020 γίνεται και μέσω ηλεκτρονικού κωδικού πληρωμής.

Ο ηλεκτρονικός κωδικός πληρωμής είναι διαθέσιμος στην ηλεκτρονική καρτέλα κάθε μέλους (πεδίο : Συνδρομές – Οφειλές…), στην ηλεκτρονική εφαρμογή mitroo.skle.gr

H διαδικασία ανανέωσης συνδρομής μέσω του ηλεκτρονικού κωδικού πληρωμής είναι άμεση, γίνεται αυτοματοποιημένα και μετά την υποβολή από το μέλος της υπεύθυνης δήλωσης στοιχείων 2020, δίνεται η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στην Βεβαίωση Μέλους για κάθε νόμιμη χρήση.

Δείτε αναλυτικά εδώ

______________

Επίσης

Προκειμένου να πραγματοποιήσετε την ανανέωση της συνδρομής σας για το τρέχον έτος (2020), θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1.Α. Σε περίπτωση που είστε εργαζόμενος/η:

Καταθέτετε 25 ευρώ με αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και το έτος της συνδρομής (π.χ. Ιωάννης Παπ 2020). Η κατάθεση γίνεται στον Αριθμό Λογαριασμού του ΣΚΛΕ ΝΠΔΔ:
Εθνική Τράπεζα 108/002057 – 58   ΙΒΑΝ: GR 4701101080000010800205758

Προσοχή αν γίνει διατραπεζική μεταφορά (ebanking) από τράπεζα εκτός Εθνικής τα έξοδα να βαρύνουν εσάς (τον εντολέα) εξ’ ολοκλήρου.

1. Β. Σε περίπτωση που είστε άνεργος/η:

Εκδίδετε μια πρόσφατη βεβαίωση ανεργίας (τρέχουσα κατάσταση) από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ (Προσοχή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ υποβάλλετε αίτηση για λήψη βεβαίωσης ανεργίας και ΟΧΙ αποδεικτικό ανανέωσης Δελτίου Ανεργίας)

2. Εισέρχεστε με τους προσωπικούς σας κωδικούς στο https://mitroo.skle.gr/index.php και επιλέγετε το Αρχεία Μέλους” από το Menu Επιλογών (δεξιά). Ανεβάζετε όποιο από τα παραπάνω ισχύει για την περίπτωση σας (κατάθεση 25€ ή βεβαίωση ανεργίας) ως Αποδεικτικό καταβολής συνδρομής έτους”.

3. Ελέγχετε τα πεδία “Βασικά στοιχεία μέλους”, “Στοιχεία εργασίας – Άδεια Εργασίας” και “Σπουδές Μέλους” και τα επικαιροποιείτε (π.χ. Αλλάζετε το φορέα εργασίας αν αλλάξατε δουλειά, προσθέτετε ξένη γλώσσα ή πτυχίο κ.λ.π.)

4. Επιλέγετε από το  Menu Επιλογών το πεδίο Βεβαίωση, όπου θα δείτε το “Εκκρεμεί υπεύθυνη δήλωση 2019. Επιλέξτε εδώ για να υποβάλετε ηλεκτρονικά τη δήλωση.” και πατώντας το “εδώ” κάνετε υποβολή της δήλωσης.

5. Λαμβάνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το ΣΚΛΕ με θέμα ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΕΤΟΥΣ 2019και μπορείτε να εκδώσετε τη βεβαίωση έτους 2019 από το πεδίο “Βεβαιώσεις”

Σημείωση 1:

τα βήματα 3 και 4 μπορούν να γίνουν και μετά τη λήψη του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) από το ΣΚΛΕ.

Σημείωση 2:

 σε περίπτωση που  εγγράφεστε για πρώτη φορά το 2019  αλλά είχατε υποχρέωση εγγραφής από το 2018 (δηλ. είχατε άδεια άσκησης επαγγέλματος το 2018) θα πρέπει να καταβάλλετε και τη συνδρομή  έτους  2018,  δηλ καταβάλλετε 25€ εγγραφή, και 50 € συνδρομές έτους 2018 και 2019.  Σε περίπτωση καταβολής ποσού 25€ για συνδρομή αυτό καταχωρείτε ως συνδρομή 2018. Οι άνεργοι /ες για να απαλλαγούν από την υποχρέωση καταβολής έτους 2018 θα πρέπει να ανεβάζουν βεβαίωση χρόνου ανεργίας για όλο το έτους (η βεβαίωση χρόνου ανεργίας θα πρέπει να περιλαμβάνει το διάστημα από 22/1/2018 έως 31/12/2018)

Δείτε αναλυτικά εδώ
Δείτε το πως να γίνετε μέλος του ΣΚΛΕ

Δείτε επίσης

Υπόμνημα ΣΚΛΕ στο Υπουργείο Παιδείας: Για ένα σχολείο διεπιστημονικά στελεχωμένο
Στήριξη ΣΚΛΕ στην κινητοποίηση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ για την κατανομή διορισμών στην ΕΑΕ
ΕΔΕΑΥ σε Ειδικά σχολεία: Η απάντηση του Υπουργείου Παιδείας

 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση