Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνεδρίαση ΠΥΣΕΕΠ Αττικής 16.10.2020: Τα θέματα που συζητήθηκαν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεδρίαση ΠΥΣΕΕΠ Αττικής 16.10.2020: Τα θέματα που συζητήθηκαν – Ενημερωτικό της Μαρίας Μαργαρίτη-Αιρετής ΠΥΣΕΕΠ Αττικής, Ευγενίας Τραγάκη -Αν. Αιρετής ΠΥΣΕΕΠ Αττικής, Βαρβάρας Κανονίδου, εκπροσώπου ΕΒΠ στο ΠΥΣΕΕΠ Αττικής.

Συνεδρίαση ΠΥΣΕΕΠ Αττικής 16.10.2020
Ενημέρωση για τη συνεδρίαση 16/10/2020 του ΠΥΣΕΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,
Στη συνεδρίαση του ΠΥΣΕΕΠ στις 16/10/2020 εξετάστηκαν τα παρακάτω θέματα:
1. Άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή όπου και εγκρίθηκαν όλες όσες είχαν κατατεθεί. Θα σας αποσταλεί από την Περιφερειακή Διεύθυνση με email η απόφαση.
2. Αναγνώριση προϋπηρεσίας και συνάφειας μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών αναπληρωτών μελών για μισθολογική εξέλιξη και μόνιμων μελών ως εκπαιδευτικής και για μισθολογική εξέλιξη.
Η αναγνώριση θα σταλεί άμεσα στις Διευθύνσεις. Θα μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά από τις Διευθύνσεις, αλλά και από την Διαύγεια όπου θα αναρτηθούν σύντομα.
Αφού δείτε αναλυτικά την προϋπηρεσία σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε καταθέσει ό,τι έχετε, μπορείτε να κάνετε ένσταση αναφέροντας τη συγκεκριμένη περίοδο, αιτιολογώντας την ένσταση σας και προσκομίζοντας έγγραφο, που θα ενισχύει την θέση σας.
Να θυμάστε ότι τις άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου τις στέλνουμε με email στην ΠΔE «eidikiagogi@sch.gr», η αναγνώριση προϋπηρεσίας γίνεται από τα ΠΥΣΕΕΠ και η τοποθέτηση σας στα ΣΜΕΑΕ γίνεται με απόφαση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης.
Με εκτίμηση.
Μαρία Μαργαρίτη, Αιρετή ΠΥΣΕΕΠ Αττικής
Ευγενία Τραγάκη Αν. Αιρετή ΠΥΣΕΕΠ Αττικής
Βαρβάρα Κανονίδου, εκπρόσωπος ΕΒΠ στο ΠΥΣΕΕΠ Αττικής

Δείτε επίσης

Προσλήψεις 92 αναπληρωτών τρίμηνης διάρκειας ΕΕΠ-ΕΒΠ, covid19 | Ονόματα
Εκκαθαρισμένοι Πίνακες Ειδικής Αγωγής Α/θμιας-Β/θμιας-ΕΕΠ-ΕΒΠ: Μετά την Γ Φάση
Εκκαθαρισμένοι Πίνακες Ειδικής Αγωγής Α/θμιας-Β/θμιας-ΕΕΠ-ΕΒΠ: Μετά την Γ Φάση

Δείτε ακόμη

2.380 νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών λόγω covid-19 | Ονόματα
Διαδικασία ηλεκτρονικής ψηφοφορίας αιρετών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Υπουργείου Παιδείας | Απόφαση
Αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ-Ενημέρωση: Προσλήψεις covid19-Ειδική Πρόσκληση-Ειδική άδεια κορονοϊού
Σχολεία και κορονοϊός: Aσφαλές επιδημιολογικά περιβάλλον, όπου τα μέτρα προστασίας ακολουθούνται κατά γράμμα
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση