Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνεδρίαση ΠΥΣΕΕΠ Κρήτης-12.06.2020: Ενημέρωση αιρετών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεδρίαση ΠΥΣΕΕΠ Κρήτης-12.06.2020: Ενημέρωση αιρετών για αναγνώριση προϋπηρεσίας, συνάφεια μεταπτυχιακών, άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου, διάθεση αναπληρωτών ΠΕ25 και ΕΒΠ.

Συνεδρίαση ΠΥΣΕΕΠ Κρήτης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΕΕΠ ΚΡΗΤΗΣ .

Συνάδελφοι Καλησπέρα σας.

1. Όπως σας είχαμε ενημερώσει , στο σημερινό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε η εξέταση αιτήσεων αναγνώρισης προϋπηρεσίας, ως εκπαιδευτικής, Νεοδιόριστων Μελών του ΕΕΠ και ΕΒΠ για οριστική τοποθέτηση .Εξετάστηκαν 34 αιτήσεις ΕΒΠ και 11 αιτήσεις ΠΕ21 όπως επίσης και έγινε η :

2. Εξέταση αιτήσεων αναγνώρισης προϋπηρεσίας για μισθολογική εξέλιξη Νεοδιόριστων Μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) .

3. Εξέταση αιτήσεων αναγνώρισης συνάφειας μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων σπουδών για μισθολογική εξέλιξη Νεοδιόριστων μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(ΕΕΠ) .

Σύμφωνα με τις οδηγίες της ΠΔΕ Κρήτης , σας ενημερώνουμε ότι οι φάκελοι σας θα αποσταλούν στις κατά τόπου Διευθύνσεις και αφού μοριοδοτηθούν από αυτές , θα ανακοινωθούν οι πίνακες κατάταξης σας.

Θα έχετε δικαίωμα υποβολής ένστασης όπου διαπιστώσετε απόκλιση στην μοριοδότησης σας , όπου και θα εξεταστούν από το ΠΥΣΕΕΠ.

Ακολουθεί το τελευταίο στάδιο που θα είναι η δήλωση την Σχ.Μονάδων και η οριστική τοποθέτηση σας συγχρόνως με συναδέλφους που έχουν πάρει μετάθεση και μετάταξη, επίσης από το συμβούλιο μας.

Θα υπάρχει σχετική ενημέρωση σε κάθε φάση μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας τοποθέτησης σας.

Οι λοιπές ειδικότητες του ΕΕΠ θα εξεταστούν την ερχόμενη Πέμπτη , και αυτό γιατί λόγω Πανελληνίων Εξετάσεων , δεν μπορούν να παρευρίσκονται , ο Πρόεδρος , ο Αντιπρόεδρος και η Συντονίστρια Ειδικής Αγωγής.

4. Εξέταση αιτήσεων για άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου.

Γνωμοδότησε θετικά το συμβούλιο.

5. Διάθεση προσωρινών αναπληρωτών -τριών κλάδου ΠΕ25 και ΕΒΠ.

Γνωμοδότησε θετικά για την διάθεση δέκα αναπληρωτών ΠΕ25 και ενός αναπληρωτή ΕΒΠ στην εξειδικευμένη λόγων αδειών , και οι μαθητές με σοβαρά νοσήματα ήταν ακάλυπτοι.

6. Τροποποίηση αποφάσεων πρόσληψης -τοποθέτησης αναπληρωτών -τριών κλάδου ΠΕ25 . .

Αφορούσε την μετακίνηση τριών αναπληρωτών συναδέλφων ΠΕ25 στην εξατομικευμένη από Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια . Το συμβούλιο εισηγήθηκε θετικά για τις δύο περιπτώσεις εντός πόλεως , ενώ για την τρίτη , επειδή αφορούσε διάθεση εκτός πόλεως οι αιρετοί εισηγήθηκαν αρνητικά κατά μειοψηφία .

ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΠΥΣΕΕΠ ΚΡΗΤΗΣ

Καρτσωνάκη Γεωργία

Μαυράκη Ζαχαρένια.

Δείτε επίσης

Διευκρινίσεις προϋπηρεσιών ΕΕΠ και ΕΒΠ για τις οριστικές τοποθετήσεις | Εγγραφο
Μισθοδοσία-αποζημίωση αναπληρωτών | Ενημέρωση ΠΑΣΑΔ
Καταβολή επιδομάτων υπαλλήλων με άδεια ειδικού σκοπού και ευπαθών ομάδων | Εγγραφο ΓΛΚ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση