Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ 25-02-2020: Ενημέρωση – Τα κενά μετά τις Μεταθέσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ 25-02-2020: Ενημέρωση Αιρετών Ν. Φασφαλή και Β. Παληγιάννη για την εξέταση των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης και τις Μεταθέσεις.

Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ 25-02-2020

Ανακοίνωση Αιρετού ΚΥΣΠΕ Ν. Φασφαλή

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι ολοκληρώθηκε μόλις η σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ και αφού εξέτασε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης κατέληξε στα παρακάτω:

Εισηγήθηκε θετικά για την αποδέσμευση 138 εκπαιδευτικών που πληρούν τις προϋποθέσεις, απο τις 145 αιτήσεις που υποβλήθηκαν και ήταν από αναβολή , 3 εκπαιδευτικών απο νέες αιτήσεις και 1 για λόγους υγείας για μετάταξη σε φορείς του Δημοσίου μέσω του Ε.Σ.Κ.

Προχώρησε επίσης στην εξέταση των προϋποθέσεων όλων των αιτήσεων Μετάθεσης στην Ειδική Αγωγή.

Η επόμενη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ με την οποία θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία των μεταθέσεων στην Ειδική Αγωγή ορίστηκε για την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020.

Θέλω επισης να σας ενημερώσω ότι στον παρακάτω πίνακα οργανικής σύνθεσης εκπαιδευτικού προσωπικού της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανα περιοχή μεταθέσης και ανά ειδικότητα φαίνονται τα κενά όπως αυτά προέκυψαν μετά τις μεταθέσεις του σχολικού έτους 2018-2919.

Θα ακολουθήσουν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ με θέμα την εξέταση των αιτήσεων Μετάθεσης στην Γενική Αγωγή και με βάση το χρονοδιάγραμμα θα ολοκληρωθούν εντός του Μαρτίου.

Για ό,τι νεότερο υπάρχει θα σας ενημερώσω.

Πάντα κοντά σας

Φασφαλής Νίκος

Ανακοίνωση Αιρετού ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννη

Συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 25-2-2020 το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. και με βάση τα θέματα ημερήσιας διάταξης αποφάσισε τα παρακάτω:

•    Αποδέσμευσε 143 εκπαιδευτικούς Π.Ε. από την άσκηση εκπαιδευτικών καθηκόντων για να μεταταγούν σε φορείς μέσω του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας και 5 εκπαιδευτικούς για απόσπαση σε φορείς μέσω ΕΣΚ.

•    Εξέτασε τις αιτήσεις μετάθεσης εκπαιδευτικών Π.Ε. σε δομές Ειδικής Αγωγής προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πληρούνται ή όχι οι προϋποθέσεις ένταξής τους στην Ειδική Αγωγή.

Ελπίζω πως οι μεταθέσεις στην Ειδική Αγωγή θα ολοκληρωθούν αρχές Μαρτίου και οι μεταθέσεις στη Γενική Εκπαίδευση έως το τέλος Μαρτίου.

Δείτε επίσης

Παρουσίαση νομοσχεδίου σε Πρωθυπουργό: Αναβάλλεται λόγω κοροναϊού
Μεταθέσεις ΕΑΕ Δευτεροβάθμιας την τρέχουσα εβδομάδα και Γενικής μέσα Μαρτίου
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση