Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνέδριο για την εκπαίδευση της μειονότητας στη Θράκη από τη Δ.Ο.Ε., 9-10-11/05/2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διοργάνωση συνεδρίου από τη Δ.Ο.Ε. με θέμα:«Η εκπαίδευση της μειονότητας και το σχολείο των σύγχρονων μορφωτικών αναγκών και δικαιωμάτων στο περιβάλλον συνύπαρξης πλειονότητας και μειονότητας στη Θράκη» – Ξάνθη 9, 10 και 11 Μαΐου 2019

Όπως διαβάζουμε σε Ανακοίνωση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Eλλάδας:

“Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. διοργανώνει συνέδριο με θέμα: «Η εκπαίδευση της μειονότητας και το σχολείο των σύγχρονων μορφωτικών αναγκών και δικαιωμάτων στο περιβάλλον συνύπαρξης πλειονότητας και μειονότητας στη Θράκη».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη, την Πέμπτη 9 Μαΐου, ώρα 19.00– 20:30 (έναρξη – χαιρετισμοί), την Παρασκευή 10 Μαΐου, ώρα 09:30 – 17:00  και το Σάββατο 11 Μαΐου, ώρα 9:30 – 13:00 στο Ξενοδοχείο Z Palace and Congress Center Τέρμα Γεωργίου Κονδύλη Ξάνθη.

Στο συνέδριο καλούνται να συμμετέχουν :

  • Ένας εκπρόσωπος από κάθε Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. της Χώρας.
  • Ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων καθώς και οι αιρετοί των Π.Υ.Σ.Π.Ε. και Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (μελών της Δ.Ο.Ε.).
  • Τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου και των Νομαρχιακών Τμημάτων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., που είναι εκπαιδευτικοί, της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
  • Ένας συνάδελφος, μέλος του τοπικού Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. που ανήκει στο δυναμικό της Δ.Ο.Ε., από κάθε διθέσιο και πάνω Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τον οποίο θα ορίσει ο Σύλλογος διδασκόντων. Θα ζητηθεί γι’ αυτό σχετική άδεια από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης για την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019.
Κάθε Σύλλογος θα συμπληρώσει το έντυπο που επισυνάπτουμε, προκειμένου να γνωρίζουμε τον αριθμό των συναδέλφων οι οποίοι θα συμμετέχουν στο συνέδριο.Το έντυπο να επιστραφεί με email στη Δ.Ο.Ε. συμπληρωμένο μέχρι 19 Απριλίου 2019

(email: secretariat@doe.gr ).

Τα έξοδα των συμμετεχόντων θα βαρύνουν τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε..”

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση