Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ο Υπ. Παιδείας Κ. Γαβρόγλου στα “Εν δήμω”-TV100- μιλάει για τους διορισμούς, την προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π.(15 Μαρτίου), τα Πανεπιστήμια, τις Πανελλαδικές κ.α.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου καλεσμένος στην εκπομπή “Τα εν δήμω” και στη δημοσιογράφο Πόπη Αστεριάδου, μιλάει για τα Πανεπιστήμια και το άσυλο, τις Πανελλαδικές, τους μόνιμους διορισμούς, τη δίχρονη υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση, τη συμφωνία των Πρεσπών, την εκκλησία.

Κυριότερες αναφορές Αναστάτωση για το Λύκειο υπάρχει στους δημοσιογράφους.

  • Το ερώτημα που θέτουμε είναι ποιο πρόβλημα πάμε να λύσουμε.
  • Είμαστε η μόνη χώρα που δεν υπάρχει Τρίτη Λυκείου και πάμε να μην έχουμε και Δευτέρα Λυκείου.
  • Θέλουμε τα παιδιά να μαθαίνουν.
  • Νομοθέτηση στο τέλος του μήνα του συστήματος εισαγωγής.
  • Εντός Μαρτίου, έως 15, η προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. για τους 4.500 του 2019 και ελπίζουμε και στην προκήρυξη των 5.250 για το 2020.
  • Διορισμοί το Σεπτέμβριο για τους 4.500.
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση