Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος προς εύρεση εργασίας: Webinar από το Γραφείο Διασύνδεσης ΕΚΠΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος προς εύρεση εργασίας: Το ενημερωτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος προς εύρεση εργασίας

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΕΚΠΑ

“Το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το ενημερωτικό webinar με θέμα «Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος προς εύρεση εργασίας».

Ημερομηνία

Το συγκεκριμένο διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 17:00 – 18:30, διαδικτυακά, μέσω της εφαρμογής Teams.

Σκοπός

O σκοπός του συγκεκριμένου ενημερωτικού σεμιναρίου είναι να δοθούν πληροφορίες και κατευθύνσεις σε φοιτητές και αποφοίτους για το πώς θα πρέπει να είναι σωστά δομημένο ένα βιογραφικό σημείωμα.

Βρείτε εδώ τον υπερσύνδεσμο του ενημερωτικού σεμιναρίου.

Video Conference ID: 122 114 765 4

Την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του Webinar θα επισκεφτείτε τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο τέλος του μηνύματος και θα επιλέξετε Click here to join the meeting.

Για να υποβάλλετε ερωτήσεις ή σχόλια προς τους ομιλητές θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα υποβολής σχολίων της εφαρμογής , η οποία θα είναι διαθέσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης

Ομιλητές
  • ΠαναγιώτηςΚαλαβρός, Talent Selection Officer, Human Capital Unit, European Food Safety Authority.
  • Βικτώρια Κασβίκη, Διοικητική Υποστήριξη Γραφείου Διασύνδεσης ΕΚΠΑ.
Δωρεάν συμμετοχή

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική Γλώσσα.

Η συμμετοχή στο Webinar είναι ανοικτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους και χωρίς κόστος.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί «βεβαίωση παρακολούθησης». Εφόσον επιθυμείτε να τη λάβετε, θα πρέπει να στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου Διασύνδεσης career@uoa.gr με κοινοποίηση στην κυρία Βικτώρια Κασβίκη vkasv@uoa.gr, τουλάχιστον μία ημέρα πριν την πραγματοποίηση του webinar”.

Δείτε επίσης

Διαδικτυακό σεμινάριο για το διαπολιτισμικό διάλογο: Από 16 Νοεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου

Νέες θέσεις ΔΕΠ στα ΑΕΙ: Πρόσληψη 350 καθηγητών σε συνέχεια των 200 θέσεων του Σεπτεμβρίου 

Κατατακτήριες εξετάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ: Δεν πραγματοποιείται η διεξαγωγή τους 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση