Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συζήτηση Επίκαιρων Ερωτήσεων στη Βουλή για τις αδικίες Προκηρύξεων ΑΣΕΠ-τη δίχρονη προσχολική-τα κρούσματα κορονοϊού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συζήτηση Επίκαιρων Ερωτήσεων στη Βουλή για τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση-τα κρούσματα κορονοϊού-αποκατάσταση αδικηθέντων/εισών εκπαιδευτικών.

Συζήτηση Επίκαιρων Ερωτήσεων

Επίκαιρες Ερωτήσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μεταξύ άλλων, συζητώνται σήμερα Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 στη Βουλή, στις 8 μ.μ.

Από πλευράς ΥΠΑΙΘ θα απαντήσει η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Σοφία Ζαχαράκη.

Αναλυτικά
Δελτίο Επίκαιρων Ερωτήσεων αρμοδιότητας ΥΠΑΙΘ

Της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου 2020

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρα 130 παρ. 2 και 3 και 132 παρ. 2 Κανονισμού Βουλής ΚτΒ)

– Η με αριθμό 1044/17-9-2020 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Α’ Ανατολικής Αττικής του ΜέΡΑ25 κυρίας Μαρίας Απατζίδη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Άμεση αποκατάσταση των αδικηθέντων/εισών εκπαιδευτικών».

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρα 130 παρ. 2 και 3 και 132 παρ. 2 Κανονισμού Βουλής ΚτΒ)

– Η με αριθμό 1065/21-9-2020 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Ιωάννη Δελή προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Την τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί κατά τον τρίτο χρόνο εφαρμογής της δίχρονης υποχρεωτικής φοίτησης στα νηπιαγωγεία».

– Η με αριθμό 1058/21-9-2020 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β2’ Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΜέΡΑ25 κ. Κρίτωνα Αρσένη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Κρούσμα κορωνοϊού στο 2ο Γυμνάσιο Πετρούπολης: Η κυβερνητική ολιγωρία οδηγεί σε κοινωνική αναταραχή».

Ανακοινώθηκε πως η ακόλουθη Ερώτηση του κου Ραγκούση αναβλήθηκε

1.- Η με αριθμό 1043/16-9-2020 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β’ Πειραιώς του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Ιωάννη Ραγκούση προς τον Υπουργό Επικρατείας, με θέμα: «Απόδοση ευθυνών τώρα για το νέο κρούσμα κυβερνητικής ανικανότητας και διασπάθισης δημοσίου χρήματος για τις άχρηστες «μάσκες» στα σχολεία».

Δείτε live τη συζήτηση στη Βουλή

Δείτε επίσης

Αναφορά Φίλη και Τζούφη για προβλήματα στα Γενικά Αρχεία του Κράτους
Ζαχαράκη για Γ Φάση προσλήψεων: Μέχρι 10-12 Οκτωβρίου θα έχει γίνει-Θα καλυφθούν όλα τα κενά
Χαρά Κεφαλίδου προς Υπουργείο Παιδείας: Προσχηματικός ο διάλογος για το νομοσχέδιο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
Αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ-28.09: Παραμονή νεοδιορισθέντων 2 έτη στην οργανική-Χρονοδιάγραμμα προσλήψεων Γ Φάσης και covid19
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση