Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συζήτηση ερωτήσεων στη Βουλή για τηλεκπαίδευση μαθητών και καταλήψεις-Kαθαρίστριες στα σχολεία | Live

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συζήτηση ερωτήσεων στη Βουλή για τηλεκπαίδευση μαθητών και καταλήψεις-καθαρίστριες στα σχολεία-λειτουργία Α/θμιας και Β/θμιας Νομού Πρέβεζας.

Συζήτηση ερωτήσεων στη Βουλή

Επίκαιρες Ερωτήσεις συζητώνται στις 18:00, σήμερα, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 στη Βουλή, των Βουλευτών:

  • Ιωάννη Δελή του ΚΚΕ για τα προβλήματα των φοιτητών του Τμήματος Νοσηλευτικής – Παράρτημα Διδυμοτείχου.
  • Κρίτωνα Αρσένη του ΜέΡΑ25 για το μέτρο του αποκλεισμού από την τηλεκπαίδευση των μαθητών που συμμετέχουν στις καταλήψεις.
  • Κωνσταντίνου Μπάρκα του ΣΥΡΙΖΑ για τις συνθήκες λειτουργίας της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Νομό Πρέβεζας και
  • Κρίτωνα Αρσένη του ΜέΡΑ25 για τις καθαρίστριες στα σχολεία για την αντιμετώπιση πανδημίας κορονοϊού.
To especial.gr συνδέθηκε ζωντανά με τη Βουλή για την παρακολούθηση της συζήτησης

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Επίκαιρων Ερωτήσεων της Βουλής

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου 2020 ώρα 18:00΄

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρα 130 παρ. 2 και 3 και 132 παρ. 2 Κανονισμού Βουλής ΚτΒ)

2.- Η με αριθμό 21/5-10-2020 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Ιωάννη Δελή προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Προβλήματα των φοιτητών του Τμήματος Νοσηλευτικής – Παράρτημα Διδυμοτείχου».

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρα 130 παρ. 2 και 3 και 132 παρ. 2 Κανονισμού Βουλής ΚτΒ)

3.- Η με αριθμό 20/5-10-2020 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β2’ Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΜέΡΑ25 κ. Κρίτωνα Αρσένη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Δημοκρατικά αδιανόητο το μέτρο του αποκλεισμού από την τηλεκπαίδευση των μαθητών που συμμετέχουν στις καταλήψεις».

4.- Η με αριθμό 8/5-10-2020 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Πρέβεζας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Κωνσταντίνου Μπάρκα προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα:« Σε αναστάτωση και προβληματισμό η εκπαιδευτική κοινότητα και οι γονείς με τις συνθήκες λειτουργίας της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Νομό Πρέβεζας».

6.- Η με αριθμό 15/5-10-2020 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β2’ Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΜέΡΑ25 κ. Κρίτωνα Αρσένη προς τον Υπουργό Εσωτερικών, με θέμα: «Μία καθαρίστρια ανά σχολείο δεν φτάνει για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

Δείτε επίσης

Απόφαση τηλεκπαίδευσης σε περίπτωση παρεμπόδισης του εκπαιδευτικού έργου
Επίκαιρη Ερώτηση στη Βουλή για τις άδειες ανατροφής νεοδιοριζόμενων εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ
Νομοθετική ρύθμιση για παράβολο ΑΣΕΠ: Προωθείται από το Υπ. Εσωτερικών για τις Προκηρύξεις 1ΓΕ και 2ΓΕ/2019
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση