Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συζήτηση Επίκαιρων Ερωτήσεων στη Βουλή: Δικαιώματα αναπληρωτών – Διορισμοί ΑμεΑ – LIVE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συζήτηση Επίκαιρων Ερωτήσεων στη Βουλή: Δικαιώματα αναπληρωτών εκπαιδευτικών – Διορισμοί των ΑμεΑ εκπαιδευτικών – Ωρα 18:00΄ LIVE.

Συζήτηση Επίκαιρων Ερωτήσεων στη Βουλή – LIVE

Σύμφωνα με το Δελτίο Επίκαιρων Ερωτήσεων της Βουλής, σήμερα  Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00΄, συζητώνται τέσσερις (4) Επίκαιρες Ερωτήσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Μεταξύ αυτών είναι και οι Ερωτήσεις για τα δικαιώματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών του ΚΚΕ και οι διορισμοί ΑμεΑ εκπαιδευτικών.

Δείτε αναλυτικά τις Ερωτήσεις

Η με αριθμό 525/18-2-2020 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Γιάννη Δελή προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Δικαιώματα αναπληρωτών εκπαιδευτικών».

Δείτε την Ερώτηση εδώ

Η με αριθμό 531/18-2-2020 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β2΄ Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΜέΡΑ25 κ. Κρίτωνα Αρσένη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Καμία πρόβλεψη στο σύστημα διορισμών των ΑμεΑ εκπαιδευτικών».

Δείτε την Ερώτηση εδώ

Η με αριθμό 526/18-2-2020 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Δράμας του Κινήματος Αλλαγής κυρίας Χαράς Κεφαλίδου προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Άρση της αδικίας, διατήρηση της διασύνδεσης του Μαράσλειου Δημοτικού Σχολείου με το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Πλάκας».

Δείτε την Ερώτηση εδώ

Η με αριθμό 510/14-2-2020 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής κυρίας Ευαγγελίας Λιακούλη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Αποσυγχώνευση και επαναλειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ( ΚΠΕ) Κισσάβου-Μαυροβουνίου ως ανεξάρτητο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης».

Δείτε την Ερώτηση εδώ
Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις θα απαντηθούν από την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Σοφία Ζαχαράκη.

Δείτε τη συζήτηση live (Η συζήτηση περατώθηκε)

Δείτε τι συζητήθηκε

Ζαχαράκη-Απαντήσεις στη Βουλή: Τον Μάρτιο τελειώνει η 3ΕΑ-Τι είπε για τους αναπληρωτές
Ζαχαράκη για ΑμεΑ: Τα 3 χρόνια αποκλεισμό για μη αποδοχή θέσης αναπληρωτή τα συζητάμε

Δείτε επίσης

Διαδικασία διορισμών ΕΕΠ και ΕΒΠ – Θέματα αναπληρωτών και μονίμων | Αναλυτική Ενημέρωση
Παράταση αιτήσεων 2ΓΕ/2019: Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
Παράταση προθεσμίας κατάθεσης δικαιολογητικών Προκήρυξης 2ΓΕ/2019
Παρουσίαση νομοσχεδίου σε Πρωθυπουργό: Αναβάλλεται λόγω κοροναϊού

Πριν φύγετε

Αναστολή εκδρομών μαθητών στην Ιταλία | Η Εγκύκλιος
Κεραμέως στο MEGA: Κοιν. Λειτουργοί και Ψυχολόγοι στα σχολεία-Αξιολόγηση-Πρότυπα-Πανελλαδικές
Πρόγραμμα Επιμόρφωσης εκπαιδευτικών: Νέες Θεματικές, Συντονιστές Σχολ. Σύμβουλοι, Σχολ. Σύμβουλοι, Στελέχη εκπ/σης κ.α.
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

2 Σχόλια

  1. εβπ σε

    καλησπερα κ. βουγια……οι 482 που διοριστηκαν περσι τελη μαιου εξετησαν απευθειας την μονοετη υποχρεωτικη παραμονη στην περιοχη τοποθετησης και μαλιστα πηραν καποιοι και αποσπαση τον σεπτεμβρη….εμεις που εχουμε υποχρεωση παραμονης 2 ετων …αλλα επρεπε να ειχαμε διοριστει απο σεπτεμβρη…τρεχει ηδη ο πρωτος χρονος και εχουμε ουσιαστικα αλλον ενα απο την επομενη σχολικη χρονια????….ευχαριστω

    • Βασίλης Βούγιας σε

      Ο χρόνος θα τρέξει από την ημερομηνία διορισμού σας λογικά.

Γράψτε μία απάντηση