Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συζήτηση στη Βουλή για Ειδική Αγωγή και πανδημία κορονοϊού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συζήτηση στη Βουλή για Ειδική Αγωγή και πανδημία κορονοϊού και τα σχολεία του Γενικού Λυκείου και του Επαγγελματικού Λυκείου Κισσάμου – Παρασκευή 22.05 στις 09:00΄.

Συζήτηση στη Βουλή για Ειδική Αγωγή

Σύμφωνα με το Δελτίο των Επίκαιρων Ερωτήσεων της Βουλής, την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 09:00΄ θα συζητηθούν δύο Επίκαιρες Ερωτήσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η πρώτη έχει θέμα “Οι μεγάλες συνέπειες στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση από την επιδημία. Με ευθύνη του Υπουργείου να ληφθούν μέτρα” και είναι η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης  του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Γιάννη Δελή προς την Υπουργό  Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Κεραμέως.

Η δεύτερη έχει θέμα “Αναγκαία μέτρα  για τα σχολεία του Γενικού Λυκείου και του Επαγγελματικού Λυκείου Κισσάμου” και είναι η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Μανώλη Συντυχάκη προς την Υπουργό  Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Κεραμέως.

_______________

Δείτε το Δελτίο Επίκαιρων Ερωτήσεων της Βουλής

Της Παρασκευής 22 Μαΐου 2020 ώρα 09:00΄

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρα 130 παρ. 2 και 3 και 132 παρ. 2 Κανονισμού Βουλής ΚτΒ)

Η με αριθμό 709/18-5-2020 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Μανώλη Συντυχάκη προς την Υπουργό  Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Αναγκαία μέτρα  για τα σχολεία του Γενικού Λυκείου και του Επαγγελματικού Λυκείου Κισσάμου.»

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρα 130 παρ. 2 και 3 και 132 παρ. 2 Κανονισμού Βουλής ΚτΒ)

Η με αριθμό 716/18-5-2020 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης  του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Γιάννη Δελή προς την Υπουργό  Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Οι μεγάλες συνέπειες στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση από την επιδημία. Με ευθύνη του Υπουργείου να ληφθούν μέτρα.»

Δείτε επίσης

Τελειόφοιτοι μαθητές με αναπηρία: Καμία πρόβλεψη για τη φοίτηση και την ύλη Πανελλαδικών
Τσιόδρας για σχολεία: Η καταλληλότερη στιγμή επιστροφής των παιδιών είναι τώρα-5 λόγοι για το ναι
Επαναλειτουργία ειδικών σχολείων: Αποτελέσματα ψηφοφορίας
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση