Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σχετικά με τον Προσωρινό Πίνακα ΕΒΠ: Πληροφορίες από ΣΕΕΠΕΑ Κεντρ. Μακεδονίας-Επιστολή στο ΑΣΕΠ από ΣΕΕΠΕΑ Δυτ. Ελλάδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σχετικά με τον Προσωρινό Πίνακα ΕΒΠ: Πληροφορίες από ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας-Επιστολή στο ΑΣΕΠ από ΣΕΕΠΕΑ Δυτικής Ελλάδας.

Σχετικά με τον Προσωρινό Πίνακα ΕΒΠ – Πληροφορίες από ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.)

 Θεσσαλονίκη, 20/07/2022

 Πληροφορίες:

 emailseepeakm@gmail.com

Προς Μέλη ΣΕΕΠΕΑ Κ. Μακεδονίας

Κοινοποίηση ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Θέμα: «Προσωρινοί Πίνακες 1ΕΑ/2022 ΑΣΕΠ, Κατάταξη με σειρά προτεραιότητας για τα μέλη Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)  και Πίνακας Απορριπτέων»

Έπειτα από επικοινωνία με το ΑΣΕΠ σχετικά με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης της 1ΕΑ/2022, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε να ελέγξετε την αίτησή σας ως προς την ορθή συμπλήρωση και για τα παρακάτω:

  1. Το ΑΣΕΠ συμπληρώνει τα μόρια σύμφωνα με την αίτηση του υποψηφίου. Αν για παράδειγμα ο υποψήφιος έχει δηλώσει στην αίτηση του το Χ πτυχίο γνώσης Αγγλικών και στον ΟΠΣΥΔ είναι το Ψ, δεν θα το προσμετρήσει. Επίσης, αν ο υποψήφιος δεν έχει δηλώσει στην αίτηση του τέκνα, αλλά είναι επικαιροποιημένα στον ΟΠΣΥΔ, το ΑΣΕΠ δεν τα μοριοδοτεί. Σημαντικό να γίνει έλεγχος αν στην αίτηση προς το ΑΣΕΠ έχουν δηλωθεί ορθά τα επικαιροποιημένα στοιχεία και προσόντα όπως είναι δηλωμένα και σ την καρτέλα του ΟΠΣΥΔ.

 

  1. Όσον αφορά τους «κόφτες»αναφέρονται στα πτυχία ΕΠΑΛ έως 64 μονάδες, ΙΕΚ -ΕΠΑΛ Μαθητεία έως 96 μονάδες και στην προϋπηρεσία  έως 120 μήνες, σύμφωνα και με όσα δηλώνονταν στην προκήρυξη.

 

  1. Απορριπτέοι:Η θέση του ΑΣΕΠ είναι ότι οι 600 περίπου απορριπτέοι λόγω πτυχίου είναι αυτοί που στην αίτησή τους είχαν δηλώσει διαφορετικό κωδικό από αυτόν που αντιστοιχούσε το πτυχίο τους. Για παράδειγμα, πτυχιούχος ΙΕΚ δήλωσε τον κωδικό 201 αντί του 202. Αυτό όσο και αν το προσπάθησαν δεν μπορούσε να γίνει δεκτός.

Παρακαλούμε τους συναδέλφους της Κεντρικής Μακεδονίας, εφόσον έχουν ελέγξει την αρχική τους αίτηση, έχουν διασταυρώσει ότι αυτά που έχουν δηλώσει έχουν επικαιροποιηθεί και στον ΟΠΣΥΔ, ακριβώς με τους ίδιους τίτλους πτυχίων και την προϋπηρεσία, και συνεχίζουν να έχουν προβλήματα ή δεν βρίσκονται στον προσωρινό πίνακα να στείλουν mail στο seepeakm@gmail.com, αναφέροντας συγκεκριμένα το λάθος που έχουν παρατηρήσει.

Με εκτίμηση,

το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε

Προσωρινός Πίνακας ΕΒΠ-Διαδικασία ενστάσεων: Ενημέρωση από Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγια 

Προσωρινοί Πίνακες 1ΕΑ 2022-Ορθή επανάληψη: Κατάταξη με σειρά προτεραιότητας μελών ΕΒΠ 

Διαμαρτυρίες για προσωρινό πίνακα ΕΒΠ 1ΕΑ/2022: Βρέθηκε το πιθανό λάθος;-Επιστολές διαμαρτυρίας-Ποσοστά απορριπτέων 

Σχετικά με τον Προσωρινό Πίνακα ΕΒΠ – Επιστολή ΣΕΕΠΕΑ Δυτ. Ελλάδας στο ΑΣΕΠ

Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Δ/ΝΣΗ: ΙΠΠΟΛΥΤΗΣ 8, ΠΑΤΡΑ

Email :Seepea_dellad@yahoo.gr Πατρα ,

21/07/2022

Α.Π. :15

Προς: ΑΣΕΠ

Κοιν: Υπουργείο Παιδείας ΠΟΣΕΕΠΕΑ Μέλη Συλλόγου ΣΕΕΠΕΑ Δυτικής Ελλάδας

Θέμα: «Προσωρινός πίνακας προκήρυξης 1ΕΑ/2022»

Ο ΣΕΕΠΕΑ Δυτικής Ελλάδας είναι το πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο που εκπροσωπεί το ΕΕΠ-ΕΒΠ στη Δυτική Ελλάδα.

Γίναμε αποδέκτες πάρα πολλών παραπόνων για λάθη που υπάρχουν στον προσωρινό πίνακα όπως η μη προσμέτρησης πολύ καλού επιπέδου ξένης γλώσσας, είτε στην μη προσμέτρηση των τέκνων. Ζητάμε να ξαναγίνει ο έλεγχος και να γίνει ανακοινοποίηση του πίνακα.

Με αυτόν τον τρόπο θα λυθούν λάθη που δεν ευθύνονται οι συνάδελφοι μας . Κανένας ποτέ δεν έχει αμφισβητήσει την εγκυρότητα του ΑΣΕΠ μην γίνει αφορμή η συγκεκριμένη προκήρυξη για να ξεκινήσει . Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Δείτε επίσης

Απόφαση κατανομής Υπουργείου Εσωτερικών: 8.586 εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ-Ανοίγει ο δρόμος για τις αιτήσεις διορισμού 

Ενημέρωση-Διορισμοί: Πότε οι αιτήσεις-Πως θα τρέξει το σύστημα-Πόσα κενά θα δοθούν-Εκκαθαρισμένοι Πίνακες

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση