Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σχετικά με τις εκλογές αιρετών για ΚΥΣΕΕΠ και ΠΥΣΕΕΠ και τα αποτελέσματα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σχετικά με τις εκλογές αιρετών για ΚΥΣΕΕΠ και ΠΥΣΕΕΠ και τα αποτελέσματα – Ενημέρωση από τη Γεωργία Μπουλμέτη και τον Βασίλη Βούγια.

Σχετικά με τις εκλογές αιρετών για ΚΥΣΕΕΠ και ΠΥΣΕΕΠ

Ενημέρωση της Γεωργίας Μπουλμέτη και του Βασίλη Βούγια

Αναφορικά με τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), στα Υπηρεσιακά Συμβούλια του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και συγκεκριμένα στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ) και τα 13 Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΠΥΣΕΕΠ), έχουμε να πούμε τα εξής σε σχέση με σχετικά ερωτήματα συνάδελφων:

Α. Δυστυχώς έως σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022, μόνον από μερικούς από τους Περιφερειακούς Συλλόγους ΕΕΠ-ΕΒΠ έχουμε τα πλήρη αποτελέσματα της ψηφοφορίας του Σαββάτου 5.11.2022. Επίσης από κάποιους έχουμε ένα μέρος των αποτελεσμάτων και από κάποιους δεν έχουμε καμία σχετική πληροφόρηση.

Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 2 της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ)- ΦΕΚ Β 5131/1-10-2022 –  ως ένα εκ των τριών μελών της Εφορευτικής Επιτροπής των εκλογών για την ανάδειξη αιρετών για το ΚΥΣΕΕΠ και τα ΠΥΣΕΕΠ ορίζεται εκπρόσωπος της συνδικαλιστικής οργάνωσης μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ (ΣΕΕΠΕΑ) που προτείνεται με τον αναπληρωτή του από την οικεία συνδικαλιστική οργάνωση (ΣΕΕΠΕΑ). Το άλλο μέλος είναι ένα μέλος ΕΕΠ-ΕΒΠ και ο Πρόεδρος είναι ένας Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΕΑΕ.

Β. Σύμφωνα με όσα μπορέσαμε να συνάγουμε μετά όλα αυτά, για το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ), εκλέγονται ως τακτικά αιρετά μέλη ο Βασίλης Βούγιας και η Γεωργία Μπουλμέτη. Για τα αναπληρωματικά μέλη όπως και για τους εκλεγέντες στα ΠΥΣΕΕΠ δεν υφίσταται σαφής και ολοκληρωμένη εικόνα.

Γ. Τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν, αφού επικυρωθούν, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων μπορεί και την επόμενη εβδομάδα.

Δ. Με οτιδήποτε νεώτερο θα υπάρξει επικαιροποιημένη ενημέρωση

Δείτε σχετικά

Εκλογές αιρετών 2022: 33,79% η συμμετοχή για το ΚΥΣΠΕ-34,06% για το ΚΥΣΔΕ 

Εκλογές για Συμβούλια: Ερωτήματα για τη διαδικασία που ζητούν απαντήσεις 

Δείτε επίσης

Κοινωνικοί Λειτουργοί και Ψυχολόγοι-προσλήψεις: Το ΦΕΚ με τις σχολικές μονάδες που θα ασκούν καθήκοντα 

Ερώτηση για τα ΚΕΔΑΣΥ στη Βουλή: “Καθυστερήσεις στις γνωματεύσεις με θύματα μαθητές”

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση