Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών Αγγλικής Γλώσσας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών Αγγλικής Γλώσσας: Επιστολή του Συντονιστικού Αγγλικής Γλώσσας, αναφορικά με δημιουργηθείσες εντυπώσεις.

Σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών Αγγλικής Γλώσσας
Η Επιστολή

Πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε στον ηλεκτρονικό τύπο άρθρο το οποίο αναπαράγεται από πολλές ιστοσελίδες σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών κατά το σχολικό έτος 2020-21.

Στο άρθρο αυτό, ο αριθμός προσλήψεων των Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας – αλλά και άλλων ειδικοτήτων – παρουσιάζεται με τρόπο τέτοιο ώστε δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις.

Σχετικά με τα ΑΓΓΛΙΚΑ συγκεκριμένα, οι αριθμοί των προσλήψεων παρουσιάζονται για κάθε βαθμίδα αλλά και για κάθε πρόγραμμα σε ξεχωριστούς πίνακες ΧΩΡΙΣ ωστόσο να υπάρχει στο τέλος ο συνολικός αριθμός και το συνολικό ποσοστό προσλήψεων.

Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε και να σας πληροφορήσουμε ότι το ΣΥΝΟΛΟ πλησιάζει τις 2000 προσλήψεις αν λάβουμε υπόψη και τις συμβάσεις λόγω COVID-19 και των ειδικων προσκλήσεων.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο λόγος που τα στοιχεία αυτά παρουσιάστηκαν κατ’ αυτόν τον τρόπο δεν είναι για λόγους εντυπωσιασμού και μικροπολιτικής αλλά οφείλονται σε ανθρώπινη παράλειψη. Ταυτόχρονα αιτούμαστε να μην δημοσιεύονται στοιχεία αν δεν έχουν επαληθευτεί πλήρως.

Με εκτίμηση,

Συντονιστικό Αγγλικής Γλώσσας

Δείτε επίσης

Εγκύκλιος ολοκλήρωσης υπηρεσιακών μεταβολών μέχρι την Τετάρτη 25.08.2021: Διαμαρτυρία ΟΛΜΕ
Πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού ΙΕΚ ΟΑΕΔ: Αιτήσεις μέχρι 29.08.2021
Οδηγοί υλοποίησης ΕΣΠΑ: Προσλήψεις σε Ειδικά σχολεία-Παράλληλη Στήριξη-ΕΚΟ/Τάξεις Υποδοχής

Δείτε ακόμη

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Ανακοινώσεις για το συνολικό πλαίσιο διαχείρισης της πανδημίας την επόμενη εβδομάδα
Ανοιγμα σχολείων Δευτέρα 13.09.2021-Πως θα προσέρχονται εκπαιδευτικοί και μαθητές-Τι θα ισχύσει στα ΑΕΙ
Διευκόλυνση καθημερινότητας εκπαιδευτικών: Παρέμβαση με 5 προτάσεις για τους υπό τοποθέτηση εκπ/κούς
Ωράριο εκπαιδευτικών-γραμματειακό έργο: Τι ισχύει σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας

Πριν φύγετε

Ειδικός λογαριασμός σχολικών αναγκών πυρόπληκτων Βόρειας Εύβοιας: Ανακοίνωση ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση