Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σχολεία ειδικής αγωγής για πρακτική άσκηση Νοσηλευτών: Καθορίστηκαν 292 ΣΜΕΑΕ | Πίνακας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σχολεία ειδικής αγωγής για πρακτική άσκηση Νοσηλευτών: Καθορίστηκαν 292 ΣΜΕΑΕ με Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης κου Αλέξανδρου Κόπτση – Για την άσκηση στην ειδικότητα της Νοσηλευτικής της Δημόσιας Υγείας/Κοινοτικής Νοσηλευτικής.

Σχολεία ειδικής αγωγής για πρακτική άσκηση Νοσηλευτών

Καθορίστηκαν με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης κου Αλέξανδρου Κόπτση οι σχολικές μονάδες για την άσκηση στην ειδικότητα της Νοσηλευτικής της Δημόσιας Υγείας/Κοινοτικής Νοσηλευτικής για το διδακτικό έτος 2022-2023.

Συγκεκριμένα με την απόφαση του Γ.Γ. κου Α. Κόπτση καθορίστηκαν 292 Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) –  Ειδικά Νηπιαγωγεία, Ειδικά Δημοτικά Σχολεία, Ενιαία Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια Λύκεια (ΕΝΕΕΓΥ-Λ), Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) –  στις οποίες δύναται να πραγματοποιηθεί άσκηση στην ειδικότητα της Νοσηλευτικής της δημόσιας υγείας/κοινοτικής Νοσηλευτικής για το διδακτικό έτος 2022-23 και εγκρίθηκε η είσοδος των ειδικευόμενων Νοσηλευτών σε αυτές.

Η Απόφαση με τα σχολεία

ΘΕΜΑ: Καθορισμός των σχολικών μονάδων για την άσκηση στην ειδικότητα της νοσηλευτικής της δημόσιας υγείας/κοινοτικής νοσηλευτικής για το διδακτικό έτος 2022-2023

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ, ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Καθορίζουμε τις σχολικές μονάδες στις οποίες δύναται να πραγματοποιηθεί άσκηση στην ειδικότητα της νοσηλευτικής της δημόσιας υγείας/κοινοτικής νοσηλευτικής για το διδακτικό έτος 2022-23 και εγκρίνουμε την είσοδο των ειδικευόμενων νοσηλευτών σε αυτές:

Δείτε σε μορφή pdf την απόφαση με τις  292 ΣΜΕΑΕ  ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ Πειραιά του Γραμματέα ΑμεΑ Ν.Δ. Κώστα Λολίτσα 

Μετεγκατάσταση ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας: Στη Βουλή το αίτημα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Εύβοιας 

Στέγαση Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χίου και 1ου Ειδικού Σχολείου Θεσσαλονίκης: Ερωτήσεις στη Βουλή 

Διαμαρτυρία για τμήμα ένταξης από Σύλλογο Γονέων: Ζητούν εκπαιδευτικό ειδικότητας ΠΕ02

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση