Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σχολεία: Στόχος 10 Μαΐου να ανοίξουν Δημοτικά & Γυμνάσια-Ανακοινώσεις για Προαγωγικές αύριο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σχολεία: Στόχος 10 Μαΐου να ανοίξουν Δημοτικά & Γυμνάσια-Ανακοινώσεις για Προαγωγικές εξετάσεις αύριο Πέμπτη 22.04.2021 από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως2.000 τα κρούσματα μετά τη διενέργεια self tests.

Σχολεία: Στόχος 10 Μαΐου να ανοίξουν

Τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 έχει θέσει ως στόχο η Κυβέρνηση για την δια ζώσης επαναλειτουργία των Δημοτικών και Γυμνασίων της χώρας, αναμένοντας τις εισηγήσεις των ειδικών, ανέφερε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Αριστοτελία Πελώνη μιλώντας σήμερα στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ του ΣΚΑΪ.

Προαγωγικές εξετάσεις

Αναφορικά με τις Προαγωγικές εξετάσεις σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αυτές δεν θα πραγματοποιηθούν με συνέπεια να μην εφαρμοστεί για τους μαθητές της Α΄ Λυκείου η Τράπεζα Θεμάτων.

Τα παραπάνω αποτελούν εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία αναμένεται να γίνει αποδεκτή.

Οπως μετέδωσε πριν από λίγο το κανάλι MEGA,

η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων θα προβεί σε ανακοινώσεις σε συνέντευξη τύπου για τις Προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις αύριο Πέμπτη 22.04.2021 στις 11:00.

Πανελλαδικές εξετάσεις

Οι πιθανές ημερομηνίες έναρξης είναι η 14η και η 15η Ιουνίου 2021.

Παράταση σχολικού έτους

Για την παράταση του σχολικού έτους, από τη στιγμή που θα επαναλειτουργήσουν δια ζώσης από τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 τα Δημοτικά και τα Γυμνάσια αυτή θα είναι έως την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 για την Πρωτοβάθμια και έως την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Κρούσματα κορονοϊού από self-test

Οπως μετέδωσε το MEGA 2.000 είναι τα κρούσματα που βρέθηκαν θετικά σε μαθητές και προσωπικό των σχολείων κατά τη διενέργεια αυτοδιαγνωστικών τεστ-self tests.

Δείτε επίσης

Εκπαιδευτικοί-εμβόλιο: Από σήμερα μπορούν να κλείσουν ραντεβού ανεξαρτήτως ηλικίας
Τελευταίο self test πριν τις διακοπές του Πάσχα την Πέμπτη 22.04-Παραλαβή από τα Φαρμακεία έως και την Τετάρτη 21.04
Νέο ΦΕΚ-κορονοϊός: Τι ισχύει από 19 έως 26.04-Μέτρα προστασίας ανά επίπεδο επιδημιολογικής επιβάρυνσης
Δημόσιο-Εφαρμογή υποχρεωτικού self test σε υπαλλήλους-Περικοπή αποδοχών όταν δεν γίνεται | ΦΕΚ

Δείτε ακόμη

Παράταση σχολικού έτους έως 11 Ιουνίου-Πανελλαδικές αμέσως μετά-Τι θα γίνει με τις προαγωγικές
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση