Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας: Προσκλήσεις για Απόσπαση εκπαιδευτικών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας: Προσκλήσεις για Απόσπαση εκπ/κών στα ελληνόφωνα και αγγλόφωνα τμήματα και στον Πρωτοβάθμιο και Δευτεροβάθμιο Κύκλο για το 2019-20.

Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας

1. Ανακοίνωση – Πρόσκληση ενδιαφέροντος για απόσπαση εκπ/κών στα ελληνόφωνα τμήματα και στις θέσεις διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας στα αγγλόφωνα τμήματα στο Ηράκλειο Κρήτης για το σχ. έτος 2019-20

Κοινοποιήθηκε Πρόσκληση από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ν. Κεραμέως προς τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των κλάδων:

ΠΕ60 Νηπιαγωγών,

ΠΕ70 Δασκάλων,

ΠΕ01 Θεολόγων,

ΠΕ02 Φιλολόγων,

ΠΕ03 Μαθηματικών,

ΠΕ04 Φυσικών ή Χημικών ή Βιολόγων,

ΠΕ08 Καλλιτεχνικών,

ΠΕ79 Μουσικών και

ΠΕ86 Πληροφορικής

Η Πρόσκληση αφορά σε Απόσπαση στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου Κρήτης (Σ.Ε.Π.) για το σχολικό έτος 2019-2020.

Η Απόσπαση θα είναι για την κάλυψη των θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού των ελληνόφωνων τμημάτων, καθώς και των θέσεων για τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στα αγγλόφωνα τμήματα, σύμφωνα με την από 25-7-2019 ηλεκτρονική επιστολή της Διευθύντριας του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας Κρήτης.

Αναλυτικά

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

  1. Θέσεις κλάδου ΠΕ60 Νηπιαγωγών, για το ελληνόφωνο τμήμα.
  2. Θέσεις κλάδου ΠΕ70 Δασκάλων, για το ελληνόφωνο τμήμα.
  3. Θέσεις κλάδου ΠΕ08 Καλλιτεχνικών, με πολύ καλή γνώση Αγγλικής για διδασκαλία και στα δύο γλωσσικά τμήματα (ελληνόφωνο και αγγλόφωνο).
  4. Θέσεις κλάδου ΠΕ79 Μουσικών, με πολύ καλή γνώση Αγγλικής για διδασκαλία και στα δύο γλωσσικά τμήματα (ελληνόφωνο και αγγλόφωνο).

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

  1. Θέσεις κλάδου ΠΕ01 Θεολόγων, για το ελληνόφωνο τμήμα (σε περίπτωση πλεονάσματος ωρών, αυτές θα καλυφθούν σε άλλο σχολείο του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Ηρακλείου).
  2. Θέσεις κλάδου ΠΕ02 Φιλολόγων, για το ελληνόφωνο και το αγγλόφωνο τμήμα και τη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων, Ηθικής, διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας ως L3 EL και της ελληνικής γλώσσας σε μαθητές της κατηγορίας Ι.
  3. Θέσεις κλάδου ΠΕ03 Μαθηματικών, για το ελληνόφωνο τμήμα.
  4. Θέσεις κλάδου ΠΕ04 Φυσικών ή Χημικών ή Βιολόγων, για το ελληνόφωνο τμήμα και τη διδασκαλία Integrated Sciences, Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας. Σε περίπτωση που ο εκπαιδευτικός διαθέτει επάρκεια διδασκαλίας στην Αγγλική/Γαλλική/ Γερμανική γλώσσα, μπορεί να αναλάβει κάποιες ώρες στο αγγλόφωνο τμήμα.
  5. Θέσεις κλάδου ΠΕ08 Εικαστικών, με πολύ καλή γνώση Αγγλικής για διδασκαλία και στα δύο γλωσσικά τμήματα.
  6. Θέσεις κλάδου ΠΕ86 Πληροφορικής, με άριστη γνώση Αγγλικής για διδασκαλία και στα δύο γλωσσικά τμήματα.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται από 09 Αυγούστου έως 16 Αυγούστου 2019 και ώρα 14:00

Δείτε την Ανακοίνωση – Πρόσκληση ενδιαφέροντος 

2. Προκήρυξη θέσεων εκπ/κών των ελληνόφωνων και αγγλόφωνων τμημάτων Π/βάθμιου και Δ/βάθμιου Κύκλου για το σχ. έτος 2019-20

Δείτε την Προκήρυξη

Δείτε ακόμη

Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας και Ψυχολόγοι στα ΣΔΕ | Αιτήσεις

Αιτήσεις για ΣΔΕ: Πλήρωση θέσεων με επιλογή εκπαιδευτικών

Μεταπτυχιακά ΕΑΠ: Αιτήσεις για 32 Προγράμματα

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση