Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνεδρίαση ΚΥΣΔΕ 23.06.2023: Προηγούνται αποσπάσεις σε φορείς-Μετά από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεδρίαση ΚΥΣΔΕ 23.06.2023: Προηγούνται αποσπάσεις σε φορείς-Μετά από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ – 17 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη -Ενημερωτικό του Αιρετού ΚΥΣΔΕ, εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων (ΣΥΝ.Ε.Κ.), Θοδωρή Κατσωνόπουλου.

Συνεδρίαση ΚΥΣΔΕ 23.06.2023

Ενημερωτικό για τη συνεδρίαση ΚΥΣΔΕ της Παρασκευής 23/06/2023 κοινοποίησε ο Αιρετός ΚΥΣΔΕ, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων (ΣΥΝ.Ε.Κ.), Θοδωρής Κατσωνόπουλος

Ο Αιρετός ενημερώνει για τα 17 θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, επισημαίνοντας πως οι αποσπάσεις σε φορείς θα προηγηθούν των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ.

Υπενθυμίζεται πως σε ολοκλήρωση των Υπηρεσιακών Μεταβολών παρά τις απαγορεύσεις της προεκλογικής περιόδου αναφέρεται  Γνωμοδότηση της Τριμελούς Επιτροπής του άρθρου 28 παρ. 4 ν. 2190/1994 του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), στο οποίο αιτήθηκε την κατ’ εξαίρεση, από τις εκλογικές απαγορεύσεις, διενέργεια των πάσης φύσεως Υπηρεσιακών Μεταβολών εκπαιδευτικού προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας εκπ/σης, με την έκδοση των απαραίτητων πράξεων/αποφάσεων, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, με το υπ. αριθμ. πρωτ. 62SO7/E2/6-6-2O23 έγγραφό του.

Ακολουθεί το ενημερωτικό του Αιρετού

Θέμα: Σχετικά με τις επικείμενες συνεδριάσεις του ΚΥΣΔΕ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Μετά και τη θετική γνωμοδότηση της αρμόδιας Επιτροπής για εξαίρεση των υπηρεσιακών μεταβολών των εκπαιδευτικών από τον νόμο περί σχετικής απαγόρευσης κατά την προεκλογική περίοδο, σας ενημερώνω ότι:

Το ΚΥΣΔΕ θα συνεδριάσει το πρωί της Παρασκευής 23/06 με 17 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη μεταξύ των οποίων:

– Ανακλήσεις μεταθέσεων εκπαιδευτικών ΔΕ έτους 2023 – Ενστάσεις εκπαιδευτικών ΔΕ επί των μεταθέσεων σε Καλλιτεχνικά σχολεία

– Μετάταξη εκπαιδευτικών ΔΕ από κλάδους της ΔΕ σε κλάδους ΕΕΠ των ΚΕΔΑΣΥ και σε ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ – Αποδέσμευση εκπαιδευτικών ΔΕ για μετάταξη στην ΠΕ για το σχολικό έτος 2023-24 Αναφορικά με τις αποσπάσεις, το ΚΥΣΔΕ αναμένεται να συνεδριάσει την Τετάρτη 28/06.

Οι αποσπάσεις σε φορείς θα προηγηθούν των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ.

Με συναδελφικούς, αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Θοδωρής Κατσωνόπουλος

Αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων (ΣΥΝ.Ε.Κ.)

Δείτε σχετικά

Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ 22.06.2023: Τα θέματα της Ημερ. Διάταξης-Μέχρι την Παρασκευή οι Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ 

Ναι στις Υπηρεσιακές Μεταβολές από το ΣτΕ: Συνεδριάζουν ΚΥΣΠΕ-ΚΥΣΔΕ-ΚΥΣΕΕΠ | Ανακοινώσεις 

Νέα εγκύκλιος αναστολής προσλήψεων και υπηρ. μεταβολών-ανάκλησης αδειών και αδειών εκλογών 25ης.06.2023 

Υπηρεσιακές μεταβολές-εκλογές 2023: Οι οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας μετά την απόφαση της επιτροπής του ΣτΕ 

Δείτε επίσης

Μετονομασίες Τμημάτων Eνταξης Α/θμιας και Β/θμιας λόγω συγχώνευσης και μετονομασίας σχολ. μονάδας υπαγωγής

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση