Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΣΥΡΙΖΑ: Κατηγορεί για φιάσκο το Υπουργείο-Για τη μη λειτουργία του My School όπου περνούν βαθμολογίες τα Λύκεια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΣΥΡΙΖΑ: Κατηγορεί για φιάσκο το Υπουργείο-Για τη μη λειτουργία του My School όπου περνούν βαθμολογίες τα Λύκεια-Με δεδομένο ότι την Παρασκευή 3 Iουνίου ξεκινούν οι Πανελλήνιες εξετάσεις.

Για τη μη λειτουργία του My School

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΕΚΕ Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως έχει τεθεί εκτός λειτουργίας η εφαρμογή My School, στην οποία τα Λύκεια θα έπρεπε να περάσουν τη βαθμολογία των μαθητών, τη στιγμή που το ΥΠΑΙΘ ζητά μέχρι αύριο να εκδοθούν τα αποτελέσματα, με δεδομένο ότι την Παρασκευή 3 Iουνίου ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά εξηγήσεις από την Υπουργό και την καλεί να μεριμνήσει ώστε μέχρι αύριο που είναι η τελευταία ημέρα έκδοσης των αποτελεσμάτων της Γ’ Λυκείου, να είναι έτοιμα τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και να εξυπηρετήσουν όλα τα Λύκεια της χώρας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΠΕΚΕ Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ
Νέο αδιανόητο φιάσκο των “άριστων” του υπουργείου Παιδείας

Το έκανε πάλι το θαύμα της η υπουργός Παιδείας.

Απορροφημένη στη συνδιοίκηση και τον συντονισμό των μονάδων ΜΑΤ και των μηχανοκίνητων που χτυπούν και τραυματίζουν φοιτητές στη Θεσσαλονίκη, «ξέχασε» να ενημερώσει το πληροφοριακό σύστημα του υπουργείου για τον υπολογισμό της βαθμολογίας της Γ’ Λυκείου, αν και αυτό προβλέπονταν από το… 2019.

Δυόμιση χρόνια απασχολημένη με την απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης και την εξυπηρέτηση συμφερόντων, που να βρει χρόνο να κάνει τη δουλειά της υπουργού Παιδείας;

Χαρακτηριστικό της άγνοιας και της αδιαφορίας των ιθυνόντων του υπουργείου Παιδείας είναι ότι ζητούν μέχρι αύριο να εκδοθούν τα αποτελέσματα, με δεδομένο ότι την Παρασκευή 3 Iουνίου ξεκινούν οι Πανελλήνιες εξετάσεις.

Την ίδια στιγμή θέτουν εκτός λειτουργίας την εφαρμογή My School, στην οποία τα Λύκεια θα έπρεπε να «περάσουν» τη βαθμολογία των μαθητών. Τραγέλαφος!

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά εξηγήσεις για το νέο αδιανόητο φιάσκο και ζητά από την υπουργό να μεριμνήσει, έστω και την τελευταία στιγμή, ώστε μέχρι αύριο που είναι η τελευταία ημέρα έκδοσης των αποτελεσμάτων της Γ’ Λυκείου, να είναι έτοιμα τα πληροφοριακά συστήματα του υπουργείου και να εξυπηρετήσουν όλα τα Λύκεια της χώρας.

Δείτε επίσης

Κεραμέως-Πανελλαδικές 2022: Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα 

Πρόγραμμα Πανελλαδικών 2022 και ανακοίνωση ημερομηνίας διεξαγωγής εξετάσεων-Απόφαση λήξης μαθημάτων 

Πανελλαδικές 2022-μέτρα covid: Σε ΦΕΚ ο τρόπος διεξαγωγής των εξετάσεων γραπτών ή προφορικών 

Πανελλαδικές-Εγκύκλιοι υπολογισμού μορίων και κριτήρια ισοβαθμίας υποψήφιων ΓΕΛ-ΕΠΑΛ 

Πανελλαδικές εξετάσεις 2022 ΓΕΛ: Εγκύκλιος με ρύθμιση θεμάτων διεξαγωγής των εξετάσεων 

Πανελλαδικές εξετάσεις 2022 ΕΠΑΛ: Εγκύκλιος με τη ρύθμιση θεμάτων διεξαγωγής των εξετάσεων 

Πανελλαδικές εξετάσεις υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ΓΕΛ-Πως εξετάζονται 

ΦΕΚ: Τροποποίηση συντελεστών βαρύτητας Στρατιωτικών σχολών

Εγκύκλιος: Τρόπος διεξαγωγής επαναληπτικών Πανελλαδικών 2022 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση