Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Τάμπλετ σε σχολεία: Σε ποια διατίθεται η δωρεά της εταιρείας Coca Cola 3E και άλλων δωρητών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τάμπλετ σε σχολεία: Σε ποια διατίθεται η δωρεά της εταιρείας Coca Cola 3E και άλλων δωρητών προς το Ελληνικό Δημόσιο για την υποστήριξη εκπαιδευτικών δράσεων | Απόφαση.

Τάμπλετ σε σχολεία

Δήλωση περί αποδοχής της πρότασης δωρεάς της εταιρείας Coca Cola 3E προς το Ελληνικό Δημόσιο – Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την υποστήριξη εκπαιδευτικών δράσεων και απόφαση κατανομής των δωριζόμενων αγαθών.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

1. Την αποδοχή της από 9/4/2020 πρότασης δωρεάς της εταιρείας Coca Cola 3E προς το Ελληνικό Δημόσιο (Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων), στο σύνολό της, η οποία συνίσταται σε:

100 τεμάχια Tablet Turbo-X Aqua II (2GB) 8″ 3G

Οθόνη:8″

Επεξεργαστής:4 πύρηνος 1.3 GHz Ανάλυση Οθόνης:1280 x 800 pixels Μνήμη (RAM/ROM):2 GB/16 GB

40 τεμάχια HUAWEI MediaPad T3 4G Tablet 9.6″ Οθόνη:9.6″

Επεξεργαστής:4 πύρηνος 1.4 GHz Ανάλυση Οθόνης:1280 x 800 pixels Μνήμη (RAM/ROM):2 GB/16 GB

20 τεμάχια Tablet Samsung Galaxy Tab A SM-T295 Silv Οθόνη:8″

Επεξεργαστής:4 πύρηνος 2.0 GHZ Ανάλυση Οθόνης:1280 x 800 pixels Μνήμη (RAM/ROM):2 GB/32 GB

Αξίας μετά  Φ.Π.Α. 17.283,12 ευρώ

Συνολικής καθαρής αξίας 13.938,00 ευρώ και συνολικής αξία μετά  Φ.Π.Α. 17.283,12 ευρώ δεδομένης της ανάγκης για προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού  σε εκπαιδευτικές δομές της Επικράτειας, ώστε να βελτιωθεί η παρεχόμενη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και εμπεδωθεί η καλλιέργεια ψηφιακών δεξιοτήτων στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Παράδοση στα σχολεία από την εταιρεία

Την εν θέματι δωρεά η δωρήτρια εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να παραδώσει απευθείας στις εκπαιδευτικές δομές που θα της υποδειχθούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ενώ κάθε εκπαιδευτική δομή υποχρεούται να παραλάβει τα δωριζόμενα αγαθά που της αναλογούν, συντάσσοντας σχετικό πρωτόκολλο παραλαβής τους, οπότε και θα αποκτάται η πλήρης κυριότητα, νομή και κατοχή τους και η εκπαιδευτική δομή θα φέρει την ευθύνη για τυχόν κλοπή ή απώλεια.

Υπεύθυνη για την παραλαβή των δωριζόμενων αγαθών ανά εκπαιδευτική δομή είναι τριμελής επιτροπή παραλαβής, η οποία αποτελείται από :

α) τον Προϊστάμενο της εκπαιδευτικής δομής και

β) δύο (2) μέλη του διδακτικού προσωπικού της, τα οποία επιλέγονται από τον Προϊστάμενο της εκπαιδευτικής δομής. Μετά την οριστική παραλαβή των δωριζόμενων αγαθών κάθε τελική αποδέκτρια εκπαιδευτική δομή θα αποστείλει – παραδώσει στην δωρήτρια εταιρεία η στον αντιπρόσωπό της δύο πρωτότυπα πρωτοκόλλα παραλαβής .

2. Η κατανομή των δωριζόμενων αγαθών ανά περιοχή και ανά εκπαιδευτική δομή υποδοχής θα γίνει σύμφωνα με την επισυναπτόμενη στην παρούσα απόφαση κατάσταση η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτής.

Δείτε την Απόφαση και την Κατανομή ανά σχολείο

Δείτε επίσης

Απόφαση κατανομής δωριζόμενων αγαθών από τον Νίκο Δρανδάκη

Δείτε σχετικά

Οδηγίες διάθεσης ηλεκτρονικών συσκευών από το ΥΠΑΙΘ: Η διαδικασία και τα κριτήρια
Κεραμέως για λάπτοπ και τάμπλετ: Ο Διευθυντής του σχολείου θα μπορεί να τα δανείζει σε εκπαιδευτικούς ή μαθητές

Πριν φύγετε

Ανακοίνωση άρσης μέτρων: Αρχές επόμενης εβδομάδας από τον Πρωθυπουργό-Δύσκολη άσκηση το άνοιγμα των σχολείων
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση