Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Τελικός πίνακας υποψηφίων για Καλλιτεχνικά Σχολεία 2020-21

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Τελικός πίνακας υποψηφίων για Καλλιτεχνικά Σχολεία 2020-21: Πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού, εξειδικευμένου στη διδασκαλία των αντικειμένων των κατευθύνσεων Θεάτρου – Κινηματογράφου και Χορού.
Τελικός πίνακας υποψηφίων για Καλλιτεχνικά Σχολεία
Υπέγραψε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως την κύρωση του τελικού αξιολογικού πίνακα υποψηφίων για την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού, εξειδικευμένου στη διδασκαλία των αντικειμένων των κατευθύνσεων Θεάτρου – Κινηματογράφου και Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία, για το διδακτικό έτος 2020-2021.
Η Υπουργός υπέγραψε έχοντας υπόψη μεταξύ άλλων
Α. Την αριθμ. 126796/Ε1/22-9-2020 (ΑΔΑ: 9ΘΞΤ46ΜΤΛΗ-ΝΦ8) πρόσκληση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και επιλογής υποψηφίων για την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού, εξειδικευμένου στα αντικείμενα των κατευθύνσεων Θεάτρου − Κινηματογράφου και Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία, για το σχολικό έτος 2020-2021».
Β. Tο απόσπασμα της αριθμ. 10/11-12-2020 Πράξης της Επιστημονικής Επιτροπής Καλλιτεχνικής Παιδείας, το οποίο συνοδεύεται από Παράρτημα με τους τελικούς πίνακες αναλυτικά, ανά αντικείμενο και σχολική μονάδα, όπως διαβιβάστηκε στην υπηρεσία μας με το αριθμ. 16/11-12-2020 έγγραφό της.
Η Απόφαση
Κυρώνουμε τον κάτωθι Τελικό Αξιολογικό Πίνακα Υποψηφίων για την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού, εξειδικευμένου στη διδασκαλία των αντικειμένων του Κινηματογράφου, Κλασικού και Σύγχρονου Χορού και Κίνησης-Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία, ανά αντικείμενο και Καλλιτεχνικό Σχολείο, για το διδακτικό έτος 2020-2021:
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΚΙΝΗΣΗ ΧΟΡΟΣ (ΚΑΤΕΥΘ. ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ)
  • ΚΙΝΗΣΗ ΧΟΡΟΣ (ΚΑΤΕΥΘ. ΧΟΡΟΥ)
  • ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ
  • ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ
Σε όλους τους υποψηφίους έχει προστεθεί ένα επιπλέον μόριο για την πρώτη τους επιλογή.
Δείτε τον Τελικό αξιολογικό πίνακα υποψηφίων Θεάτρου – Κινηματογράφου και Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία 2020-21

Δείτε επίσης

Κεραμέως για σχολεία-κολέγια-πανελλαδικές-Γ Λυκείου-ταυτοποίηση δραστών επίθεσης στον πρύτανη ΟΠΑ
Αναγνώριση επαγγελματικής ισοδυναμίας κατόχων πτυχίων κολεγίων: Τι προβλέπει το άρθρο 164 του νόμου 4763/2020
Επίθεση σε πρύτανη ΟΠΑ: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση-Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους 8 άτομα
Κεραμέως-Υπουργικό Συμβούλιο: Βάση & διαδικασία εισαγωγής στην Τριτ/θμια-Οριο φοίτησης-Μέτρα ασφάλειας ΑΕΙ
Κεραμέως για βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ-voucher 200 ευρώ σε νέους-ύλη Πανελλαδικών-άνοιγμα σχολείων

Πριν φύγετε

 Απολογισμός Κεραμέως 2020: Χρόνια Πολλά από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση