Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Τεστ κορονοϊού σε Δομές της ΠΔΕ Αττικής: Οι επιδημιολογικοί έλεγχοι ξεκίνησαν από τα ΚΕΣΥ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τεστ κορονοϊού σε Δομές της ΠΔΕ Αττικής: Οι στοχευμένοι επιδημιολογικοί έλεγχοι ξεκίνησαν τη Δευτέρα 21.09.2020 από τα ΚΕΣΥ Αττικής.

Τεστ κορονοϊού σε Δομές της ΠΔΕ Αττικής

Με μια σημαντική πρωτοβουλία της ΠΔΕ Αττικής, με τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Αττικής, διενεργήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον νέο κορονοϊό σε Υποστηρικτικές Δομές που υπάγονται σε αυτήν.

Σύμφωνα με σχετική Ανακοίνωση της ΠΔΕ Αττικής οι επιδημιολογικοί έλεγχοι ξεκίνησαν τη Δευτέρα 21.09.2020 από τα ΚΕΣΥ Αττικής, των οποίων τα στελέχη έρχονται σε άμεση επαφή με το κοινό και ιδίως με τα παιδιά.

Η Ανακοίνωση
Διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων για τον νέο κορωνοϊό σε Εκπαιδευτικές Δομές της ΠΔΕ Αττικής

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής με την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Αττικής διοργάνωσε σειρά στοχευμένων δειγματοληπτικών ελέγχων για τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 σε Υποστηρικτικές Δομές που υπάγονται σε αυτήν.

Οι επιδημιολογικοί έλεγχοι ξεκίνησαν τη Δευτέρα 21/9/2020 από τα ΚΕΣΥ Αττικής, των οποίων τα στελέχη έρχονται σε άμεση επαφή με το κοινό και ιδίως με τα παιδιά.

Παράκληση της ΠΔΕ Αττικής είναι οι έλεγχοι να συνεχιστούν και στις υπόλοιπες Δομές Εκπαίδευσης, καθώς στόχος όλων είναι η ανακοπή της εξάπλωσης της πανδημίας, η πρόληψη από τη νόσο COVID-19 και η προστασία της υγείας του ΕΕΠ, ΕΒΠ, των εκπαιδευτικών, των παιδιών καθώς και των μελών των οικογενειών τους.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Θανάση Βαθιώτη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της Περιφέρειας για Θέματα Παιδείας κ. Χαράλαμπο Αλεξανδράτο, οι οποίοι λειτούργησαν ως γέφυρα επικοινωνίας με την ΠΔΕ Αττικής.

Επίσης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τα εξειδικευμένα ιατρικά κλιμάκια, καθώς και τον κ. Παν. Ευσταθίου, υπεύθυνο της δειγματοληπτικής ομάδας.

Η ΠΔΕ Αττικής είναι σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας και τον ΕΟΔΥ, για να ανταποκριθεί με τον βέλτιστο τρόπο στη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Δείτε επίσης

Σεμινάριο eTwinning για γονείς: Διαθέσιμο για όλους, χωρίς κωδικούς
Εγκαίνια ΕΕΕΕΚ Ερμιονίδας: Την Παρασκευή 25.09.2020, παρουσία της Υφ. Παιδείας Σ. Ζαχαράκη
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση