Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Θα συνεδριάσει το ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας την Τρίτη 21 Μαΐου 2024 – Τι θα συζητηθεί

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θα συνεδριάσει το ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας την Τρίτη 21 Μαΐου 2024 – Θα συζητηθούν άδειες ιδιωτικού έργου, προϋπηρεσίες, μεταπτυχιακά, προγραμματισμός για συνεδριάσεις τοποθετήσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ μετατιθέμενων και νεοδιόριστων του 2023.

Θα συνεδριάσει το ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας την Τρίτη 21.05.2024

Για τη συνεδρίαση της Τρίτης 21 Μαΐου 2024 του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΠΥΣΕΕΠ) Στερεάς Ελλάδας και τα θέματα που θα συζητηθούν ενημερώνουν οι Αιρετοί εκπρόσωποι των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ιωάννης Κυργιόπουλος και Βασίλειος Βούγιας.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΠΥΣΕΕΠ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 Ενημερωτικό Σημείωμα των Αιρετών ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας

          Την προσεχή Τρίτη 21 Μαΐου έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη το ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας, με τα ακόλουθα κύρια θέματα ημερήσιας διάταξης:

  • Άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ με αμοιβή.
  • Αναγνώριση προϋπηρεσιών και συναφειών μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ για μισθολογική εξέλιξη.
  • Προγραμματισμός συνεδριάσεων του Υπηρεσιακού Συμβουλίου για τις τοποθετήσεις των μετατιθέμενων και τις οριστικές τοποθετήσεις των νεοδιόριστων του 2023.

Θα ακολουθήσει νεότερο και αναλυτικό ενημερωτικό σημείωμα για τα όσα αποφασίστηκαν, με το πέρας της συνεδρίασης.

Με εκτίμηση

Οι Αιρετοί ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας

Βούγιας Βασίλειος (ΠΕ 30)

Κυργιόπουλος Ιωάννης (ΠΕ 23)

______________________________

Η σύνθεση του ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας

  1. Γκούμας Ευθύμιος, Δ/ντής της Α/θμιας Εκπ/σης Φθιώτιδας, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή του τον κ. Σταυρόπουλο Βασίλειο, Δ/ντή της Α/θμιας Εκπ/σης Ευρυτανίας.
  2. Παπαϊωάννου Αμαλία, Δ/ντρια της Α/θμιας Εκπ/σης Φωκίδας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την κ. Χουλιάρα-Σιδερά Παναγιώτα, Δ/ντρια της Α/θμιας Εκπ/σης Βοιωτίας.
  3. Τσαγανού Σοφία, Σύμβουλος Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) Φθιώτιδας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια της, την κα Λυκοκάπη Αντιγόνη, Προϊσταμένη του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Ευρυτανίας.
  4. Βούγιας Βασίλειος του Ιωάννη, Κοινωνικός Λειτουργός ΠΕ30 του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Φθιώτιδας, ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρώτρια του την κα Νικολοπούλου Βασιλική του Ιωάννη, Εργοθεραπεύτρια ΠΕ29 του ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας.
  5. Κυργιόπουλος Ιωάννης του Αναστασίου, Ψυχολόγος ΠΕ23 του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Φθιώτιδας, ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρώτριά της την κα Μπισμπίκη Βασιλική του Κωνσταντίνου, Λογοθεραπεύτρια ΠΕ21 του Ειδικού Δ.Σ. Λαμίας

Δείτε επίσης

Οδηγός ΕΕΠ-ΕΒΠ 2023-24: Ιστορική διαδρομή-προσλήψεις-διορισμοί-καθηκοντολόγια-νομοθεσία 

Αδειες μόνιμων εκπαιδευτικών-ΕΕΠ και ΕΒΠ: Αναλυτικός οδηγός Υπ. Παιδείας-Ποιες δικαιούνται-Νομοθετικό πλαίσιο 

Αδειες αναπληρωτών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ και ΕΒΠ: Αναλυτικός οδηγός Υπ. Παιδείας-Ποιες δικαιούνται-Νομοθετικό πλαίσιο 

Αδειες αναπληρωτών ΕΣΠΑ: Επικαιροποιημένος οδηγός για εκπαιδευτικούς-ΕΕΠ-ΕΒΠ 

Αδεια άνευ αποδοχών σε εκπαιδευτικούς: Το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο | Εγγραφο

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση