Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Θέματα ΠΥΣΕΕΠ Κρήτης: Ημερήσια Διάταξη της συνεδρίασης της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου 2020

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Θέματα ΠΥΣΕΕΠ Κρήτης: Ημερήσια Διάταξη της συνεδρίασης της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου 2020 – Ενημερωτικό των αιρετών Καρτσωνάκη Γεωργίας  και  Μαυράκη Ζαχαρένιας.
Θέματα ΠΥΣΕΕΠ Κρήτης
Ενημέρωση για την Ημερήσια Διάταξη της συνεδρίασης του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΠΥΣΕΕΠ) Κρήτης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020, κοινοποίησαν οι αιρετές του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Καρτσωνάκη Γεωργία  και  Μαυράκη Ζαχαρένια.
Το Ενημερωτικό των αιρετών
Την Δευτέρα 7/12/2020 θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΠΥΣΕΕΠ) Κρήτης, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Εξέταση αιτήσεων αναγνώρισης προϋπηρεσίας για μισθολογική εξέλιξη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(ΕΕΠ) κλάδων Λογοθεραπευτών ΠΕ21, Ψυχολόγων ΠΕ23, , και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) ,προσληφθέντων κατά την πρώτη φάση προσλήψεων.
2. Εξέταση αιτήσεων αναγνώρισης μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων σπουδών για μισθολογική εξέλιξη μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) κλάδων Λογοθεραπευτών ΠΕ21, Ψυχολόγων  ΠΕ23 , προσληφθέντων κατά την πρώτη φάση προσλήψεων.
Tο επόμενο αμέσως διάστημα , θα ακολουθήσει η εξέταση των εναπομείναντων ειδικοτήτων της α΄φάσης και των ακολούθων φάσεων , καθώς η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στην αργοπορημένη αποστολή τους από τις Διευθύνσεις στην ΠΔΕ Κρήτης.
Οι Αιρετές του ΠΥΣΕΕΠ Κρήτης
Καρτσωνάκη Γεωργία .
Μαυράκη Ζαχαρένια.

Δείτε επίσης

Σημειώματα μισθοδοσίας: Πως μπορούν να τα δουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί-ΕΕΠ και ΕΒΠ μέσω της ΕΑΠ
Αναπληρωτές: Προσλήψεις-κατανομή ψηφιακά-Αναδιοργάνωση διαδικασίας κάλυψης θέσεων
Αδειες-αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, ΕΕΠ, ΕΒΠ: Ποιες δικαιούνται σύμφωνα με έγγραφο του Υπ. Παιδείας
Αδειες αναπληρωτών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ: Διευκρινίσεις από το ΥΠΑΙΘ
Αδειες μονίμων υπαλλήλων-ΙΔΑΧ-ΙΔΟΧ: Κατάλογος-Εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών

Δείτε επίσης

Μισθολόγιο αναπληρωτών 2020-21: Πίνακας με τα καθαρά ποσά του Λ. Σιδερά
Εκθεση ΑΣΕΠ 2019: Oι λεπτομέρειες των εκπ/κών Προκηρύξεων-Στοιχεία-Πορεία-Διαδικασία-Απολογισμός

Πριν φύγετε

Υλη και οδηγίες διδασκαλίας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το ΙΕΠ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση