Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Θέματα συνεδρίασης ΚΥΣΠΕ Πέμπτης 11.03.2021: Μεταθέσεις Διαπολιτισμικής-Ενημέρωση Ν. Φασφαλή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Θέματα συνεδρίασης ΚΥΣΠΕ Πέμπτης 11.03.2021: Εξέταση αιτήσεων μετάθεσης Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης – Ενημέρωση από τον Νίκο Φασφαλή.
Θέματα συνεδρίασης ΚΥΣΠΕ
Ο αιρετός του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) Νίκος Φασφαλής, ενημερώνει για τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της σημερινής, Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021, συνεδρίασης του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Να υπενθυμίσουμε πως
ο Νίκος Φασφαλής, όπως και ο έτερος αιρετός του Συμβουλίου Βασίλης Παληγιάννης, έχουν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους και οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ πραγματοποιούνται δίχως τη συμμετοχή αιρετών εκπροσώπων του κλάδου.
Στο παρόν σημείωμα
ο Νίκος Φασφαλής καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να δώσει το γρηγορότερο λύση, ώστε οι συνεδριάσεις να μη γίνονται χωρίς τους Αιρετούς εκπροσώπους του Κλάδου.

______________________

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΣΠΕ
Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,
Θέλω να σας ενημερώσω ότι η επόμενη συνεδρίαση του K.Υ.Σ.Π.Ε. θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.«Εξέταση αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Π.Ε. σε Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης (εξέταση προσόντων, αμφισβητούμενες αιτήσεις κ.λπ.) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
2.«Εξέταση αίτησης μετάθεσης εκπαιδευτικού Π.Ε. από περιοχή σε περιοχή για κατά προτεραιότητα μετάθεση ως συζύγου δικαστικού και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
Απαίτηση όλων είναι
να δοθεί από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας το γρηγορότερο λύση ώστε οι συνεδριάσεις να μη γίνονται χωρίς τους Αιρετούς εκπροσώπους του Κλάδου!

Δείτε επίσης

ΔΟΕ-αιρετοί: Δε θα υπάρξει νομιμοποίηση της λειτουργίας “ψευτο-υπηρεσιακών” Συμβουλίων
Σύλλογος Δελμούζος-αιρετοί: Να υποβάλλουν παραιτήσεις τα διορισμένα μέλη ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής
Αποκατάσταση του θεσμού των Αιρετών Τώρα!: Ανακοίνωση του Νίκου Φασφαλή
ΔΑΚΕ Καθηγητών Μεσσηνίας: Παραιτούνται οι αιρετοί-Καλεί το ΥΠΑΙΘ να ορίσει τους εκλεγμένους του 2018
Δεν θα παραιτηθούν οι “εκλεγμένοι αιρετοί” ενημέρωσε η ΔΑΚΕ Κορινθίας: Κοινή ανακοίνωση Α’ & Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας
ΔΑΚΕ Καθηγητών-Συμβούλια: Υποβολή παραιτήσεων εκλεγμένων-Να τοποθετηθούν οι αιρετοί της τελευταίας διετίας

Πριν φύγετε

Διεκδίκηση μονιμοποίησης αναπληρωτών: Παρατηρήσεις επί της απόφασης του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση