Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Θέσεις εργασίας Ψυχολόγων στη ΜΕΤΑδραση: Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θέσεις εργασίας Ψυχολόγων στη ΜΕΤΑδραση: Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα-Οι ενδιαφερόμενες/οι καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα έως τις 28.04.2021.

Θέσεις εργασίας Ψυχολόγων στη ΜΕΤΑδραση

Η ΜΕΤΑδραση προκηρύσσει θέσεις εργασίας στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Λειτουργία Εποπτευόμενων Διαμερισμάτων Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων άνω των 16 ετών της ΜΕΤΑδρασης» με κωδικό ΟΠΣ 5070484.

Οι ενδιαφερόμενες/οι καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, μέσω e-mail στο hr@metadrasi.org, έως τις 28/04/2021, με τίτλο: «ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» ή «ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ».

Το ανωτέρω έργο συγχρηματοδοτείται από το Εθνικό Πρόγραμμα Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Μετανάστευσης και Ένταξης.

Αναλυτικά
Οι θέσεις εργασίας που προκηρύσσει η ΜΕΤΑδραση είναι οι ακόλουθες:
Κ.Θ. Αριθμός Θέσεων Ειδικότητα/ Τεκμηρίωση αναγκαιότητας πρόσληψης Σχέση Απασχόλησης
1 1 Ψυχολόγος –Θεσσαλονίκη Σύμβαση έργου
2 1 Ψυχολόγος – Ιωάννινα Σύμβαση έργου

 

Ο εργαζόμενοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε Θεσσαλονίκη ή Ιωάννινα, σε Εποπτευόμενα Διαμερίσματα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, η λειτουργία των οποίων χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του έργου«Λειτουργία Εποπτευόμενων Διαμερισμάτων Φιλοξενίας   Ασυνόδευτων Ανηλίκων άνω των 16 ετών της ΜΕΤΑδρασης» με κωδικό ΟΠΣ 5070484.

ΤρόποςΥποβολής

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναρτάται στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας του φορέα για 15 ημέρες τουλάχιστον. Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος αρχίζει την 14η Απριλίου. Οι ενδιαφερόμενες/οι καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, μέσω e-mail στο

hr@metadrasi.org

ή ταχυδρομικώς/ιδιόχειρα στην ταχυδρομική διεύθυνση: «ΜΕΤΑΔΡΑΣΗ» (Τμήμα Προσωπικού), 25ης Μαρτίου 7, ΤΚ 17778, Ταύρος Αττικής, έως τις 28/04/2021 με τίτλο: «ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» ή «ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ».

Σε όλους τους υποψηφίους θα αποσταλεί email επιβεβαίωσης  για τη λήψη της  αίτησης τους.

Δείτε την Πρόσκληση για Ψυχολόγους στη ΜΕΤΑδραση

Δείτε επίσης

Θέσεις Νοσηλευτή-Λογοπεδικού-Κοινωνικού Φροντιστή στο Ιδρυμα για το Παιδί “Η Παμμακάριστος”
 Ερευνα ΚΕΜΕΤΕ για την Τηλεκπαίδευση: Μορφωτικές ανισότητες και συνέπειες στα εργασιακά δικαιώματα
 Βασιλακόπουλος-self test: 40% με 50% να είναι ψευδώς αρνητικό-Το θετικό είναι πραγματικά θετικό σε μεγάλο ποσοστό
Δωρεάν Ημέρα Ενημέρωσης για την Microsoft από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: Στις 15 Απριλίου
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση