Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Θέση Ειδικού Παιδαγωγού πλήρους απασχόλησης για το Ιδρυμα για το Παιδί “Η Παμμακάριστος”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θέση Ειδικού Παιδαγωγού πλήρους απασχόλησης για το Ιδρυμα για το Παιδί “Η Παμμακάριστος” – Για το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ)του Ιδρύματος – Όσοι πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη.

Θέση Ειδικού Παιδαγωγού πλήρους απασχόλησης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη Ειδικού Παιδαγωγού πλήρους απασχόλησης, ορισμένου χρόνου (με προοπτική ανανέωσης) για το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) του Ιδρύματος, κοινοποίησε το Ιδρυμα για το Παιδί “Η Παμμακάριστος“.

Σύμφωνα με την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος όσοι πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη και για κάθε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Ιδρύματος, καθημερινά.

Θέση Ειδικού Παιδαγωγού πλήρους απασχόλησης
Ακολουθεί η σχετική Ανακοίνωση

ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ “Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ”

Νέα Μάκρη 31-05-2023

Αρ. πρωτ.: 589

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ

Το Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» καλεί υποψήφιους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη θέσεων ειδικού παιδαγωγού -εκπαιδευτή ενηλίκων (ειδικός παιδαγωγός, λογοθεραπευτής, εργοθεραπευτής- βοηθός εργοθεραπευτή, ψυχολόγος, γυμναστής ειδικής φυσικής αγωγής, νοσηλευτής) πλήρους απασχόλησης, ορισμένου χρόνου (με προοπτική ανανέωσης) για το ΚΔΗΦ του Ιδρύματος.

Απαραίτητα προσόντα:

– Πτυχίο ΙΕΚ – ΤΕΙ – ΑΕΙ ή αναγνωρισμένο, ισότιμο τίτλο, εκπαιδευτικού ιδρύματος του εξωτερικού

– Απολυτήριο στρατού ή δικαιολογητικά νόμιμης και μόνιμης απαλλαγής από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άρρενες υποψηφίους

Επιθυμητά προσόντα

– Γνώση αγγλικών

– Γνώσεις χρήσης Η/Υ

– Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών

– Προϋπηρεσία σε χώρο Ειδικής Αγωγής για εφήβους και ενήλικες με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και Νοητική Υστέρηση

Παρέχεται υπηρεσιακό λεωφορείο για την μεταφορά των εργαζομένων από και προς τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο e-mail του Ιδρύματος info@pammakaristos.eu

Όσοι πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη.

Για κάθε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Ιδρύματος, καθημερινά, μεταξύ 10.00 -14.00.

Tel.: 22940 – 91206/96013 – E- mail: info@pammakaristos.eu – Διεύθυνση φορέα: Λεωφόρος Μαραθώνος 1, Νέα Μάκρη 19005

Δείτε επίσης

Γυμνάσιο-Λύκειο Κωφών και Βαρήκοων Αργυρούπολης: Ενημέρωση για τις υπηρεσίες που προσφέρει το σχολείο 

Οδηγίες για ενδοσχολικές και προαγωγικές εξετάσεις μαθητών με αναπηρία ή και Ειδικές Eκπ/κές Aνάγκες/Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες 

Ειδικότητες παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ 2023

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση