Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Θέση εργασίας Καθηγητή Ειδικής Φυσικής Αγωγής για απασχόληση στο ΚΔΑΠΑμεΑ Αναγέννηση στην Πεύκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Θέση εργασίας Καθηγητή Ειδικής Φυσικής Αγωγής για απασχόληση στο ΚΔΑΠΑμεΑ Αναγέννηση στην Πεύκη – Η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.
Θέση εργασίας Καθηγητή Ειδικής Φυσικής Αγωγής
Θέση εργασίας για Καθηγητή Ειδικής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα και με σχετική εμπειρία σε εφήβους και ενήλικες με διαταραχή αυτιστικού φάσματος για 8ωρη πρωινή 5ήμερη απασχόληση στο ΚΔΑΠΑμεΑ Αναγέννηση και συμμετοχή ως συνοδός-εμψυχωτής σε προκαθορισμένα διήμερα ημιαυτόνομης διαβίωσης μηνιαίως, 5ήμερη Πασχαλινή εκδρομή, καθώς και σε καλοκαιρινό 10ήμερο κατασκηνωτικό πρόγραμμα, προκηρύσσει ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.
Ακολουθεί η Πρόσκληση ενδιαφέροντος
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Καθηγητή Ειδικής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα για απασχόληση στο ΚΔΑΠΑμεΑ Αναγέννηση στην Πεύκη
Περιγραφή θέσης εργασίας
Θέση Εργασίας : Καθηγητή Ειδικής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα και με σχετική εμπειρία σε εφήβους και ενήλικες με διαταραχή αυτιστικού φάσματος για 8ωρη πρωινή 5ήμερη απασχόληση στο ΚΔΑΠΑμεΑ Αναγέννηση και συμμετοχή ως συνοδός – εμψυχωτής σε προκαθορισμένα διήμερα ημιαυτόνομης διαβίωσης μηνιαίως, 5ήμερη Πασχαλινή εκδρομή, καθώς και σε καλοκαιρινό 10ήμερο κατασκηνωτικό πρόγραμμα.
Σκοπός εργασίας: Να συμβάλλει στην εκπαίδευση, εκτόνωση και ενδυνάμωση των ωφελούμενων , καθώς και στη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης, στη βελτίωση των γνωστικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, επικοινωνίας, ενδυνάμωσης των κοινωνικών σχέσεων, αυτονομίας και ψυχαγωγίας.
Κύρια καθήκοντα και βασικές αρμοδιότητες:
Σχεδιασμός και υλοποίηση εκπαιδευτικού αθλητικού προγράμματος σχεδιασμένο στις ανάγκες του εκάστοτε ωφελούμενου με σκοπό την μέγιστη αυτονομία
Μέριμνα για την προσωπική υγιεινή των ωφελούμενων
Ενεργή συμμετοχή στις ψυχοπαιδαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες των ωφελούμενων (εξωτερικές δραστηριότητες, αθλητικά προγράμματα, προγράμματα κοινωνικοποίησης κλπ)
Συνοδεία- εμψύχωση ωφελούμενων σε διήμερα ή πολυήμερα προγράμματα αυτόνομης διαβίωσης σε προκαθορισμένες ημερομηνίες
Προσόντα υποψηφίων
Πτυχίο Παιδαγωγικών σπουδών ΑΕΙ με ειδίκευση στην ειδική φυσική αγωγή
Απαραίτητη η εμπειρία στην φροντίδα και εκπαίδευση ατόμων με ΔΑΦ ή νοητική υστέρηση ή ψυχικές ασθένειες (1 έτος)
Θα εκτιμηθεί εθελοντική εργασία σε σχέση με το αντικείμενο εργασίας.
Θα εκτιμηθεί εμπειρία εμψύχωσης νέων και δημιουργικής απασχόλησης
Ικανότητα να εργάζεται υπό συνθήκες πίεσης και ανάληψης πρωτοβουλιών
Ικανότητα επίλυσης προβλημάτων σε καθημερινές καταστάσεις κρίσης
Ομαδικότητα, υπευθυνότητα, συνεργασία και προσαρμοστικότητα
Αποστολή βιογραφικών μέσω email στο anagennisi03@yahoo.gr, με τίτλο «Θέση Εκπαιδευτή Ειδικής Φυσικής Αγωγής για ΚΔΑΠ»
Για κάθε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Συλλόγου: Τηλ: 210 8322477
Δείτε επίσης
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση