Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Θέσεις Γυμναστών: 1.145 για Προγράμματα Αθλησης για Ολους των Δήμων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θέσεις Γυμναστών: 1.145 για τα Προγράμματα Αθλησης για Ολους (Π.Α.γ.Ο) των ΟΤΑ Α΄ και Β΄ Βαθμού και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών για την περίοδο 2019-2020.

Θέσεις Γυμναστών

Χίλιες Εκατόν Σαράντα Πέντε (1.145) θέσεων για την πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) κατανεμήθηκαν με ΚΥΑ που υπέγραψαν:

  • Ο Υφυπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης
  • Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Ελευθέριος Αυγενάκης και
  • Ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Θεοδωρικάκος

Η έγκριση κατανομής Θέσεων για την πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) έχει σκοπό την στελέχωση των ΟΤΑ Α΄ και Β΄ Βαθμού και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών, που θα υλοποιήσουν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) την περίοδο 2019-2020.

Η έγκριση της κατανομής Χιλίων Εκατόν Σαράντα Πέντε (1.145) θέσεων για την πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής κατ’ ανώτατο όριο, με σκοπό τη στελέχωση των ΟΤΑ Α΄ βαθμού και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών, που θα υλοποιήσουν Προγράμματα Αθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) περιόδου 2019-2020, αξιολογούνται και προτείνονται προς έγκριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, διά της Δ/νσης Άθλησης για Όλους, Προβολής, Ανάπτυξης Αθλητισμού, Επιστημονικής Υποστήριξης και Διεθνών Σχέσεων.

Οι Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής επιλέγονται βάσει του Οργανωτικού Πλαισίου Π.Α.γ.Ο, (Υπουργική Απόφαση ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/ΤΣΠΕΠΑΟ/187200/13385/1259-(ΦΕΚ 1774/Β΄/17-6-2016) και υπογράφουν σύμβαση εργασίας με το φορέα υλοποίησης του προγράμματος, διάρκειας έως 8 μήνες, στην οποία καθορίζεται η ωριαία αποζημίωση, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

Οι ανωτέρω θέσεις κατανέμονται, κατ’ ανώτατο όριο, ως ακολούθως:

Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ

________________________________

Δείτε επίσης

Εκπαιδευτικοί ΕΠΑΛ και ΔΙΕΚ

Γ΄ Πρόσκληση για υποβολή αίτησης συμμετοχής Εκπαιδευτικών ΕΠΑ.Λ./Εκπαιδευτών/τριών Δ.Ι.Ε.Κ. στο πρόγραμμα επιμόρφωσης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών/ εκπαιδευτών σε θέματα μαθητείας».

Αίτηση συμμετοχής

Σύμφωνα με Ανακοίνωση του ΙΕΠ:

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί/εκπαιδευτές/τριες θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Ι.Ε.Π. στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php

από την Δευτέρα 26/08/2019 έως και την Παρασκευή 13/09/2019 και ώρα 15:00

ακολουθώντας τη σχετική διαδικασία (οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης).

________________________________

Δείτε ακόμη

ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ: Πρόσκληση για φοίτηση στα Προγράμματα της ΑΣΠΑΙΤΕ για το 2019-20

Αιτήσεις ΔΙΕΚ: Παράταση προθεσμίας κατάθεσης φακέλων εκπαιδευτών

Παράκαμψη ΑΣΕΠ: Προσλήψεις με Υπουργική Απόφαση

Σχολικά γεύματα: Σε 1.227 Δημοτικά για το 2019-20

Ερωτήματα για διορισμούς και προσλήψεις | Του Αιρετού Ν. Κορδή

Ανάλυση Χρονοδιαγράμματος προσλήψεων: Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση