Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Τι συζητήθηκε στο ΚΥΣΔΙΠ σήμερα Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τι συζητήθηκε στο ΚΥΣΔΙΠ σήμερα Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 – Ενημέρωση του Αιρετού στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού (ΚΥΣΔΙΠ) του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Παναγιώτη Αντωνακάκη.

Τι συζητήθηκε στο ΚΥΣΔΙΠ

Σχετικά με τα θέματα που συζητήθηκαν στη σημερινή – Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 – συνεδρίαση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Διοικητικού Προσωπικού (ΚΥΣΔΙΠ) του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, για τους μόνιμους διοικητικούς υπαλλήλους που υπηρετούν στις Περιφερειακές Υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘΑ, ενημερώνει ο Αιρετός στο ΚΥΣΔΙΠ Παναγιώτης Αντωνακάκης.

Συγκεκριμένα έγιναν δεκτές από το Συμβούλιο άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή, χορηγήσεις άδειας υπηρεσιακής εκπαίδευσης και μια αίτηση μετάθεσης.

Ακολουθεί το Ενημερωτικό Σημείωμα του Αιρετού

Για τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΙΠ της Παρασκευής  3-11-2023 και αφορούν τους μόνιμους διοικητικούς υπαλλήλους των Περιφερειακών Δνσεων και Δνσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης

 Στη σημερινή συνεδρίαση της Παρασκευής  3-11-2023 του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Διοικητικών Υπαλλήλων (Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π.) που έγινε στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού  εξετάστηκαν τα παρακάτω θέματα που αφορούν τους μόνιμους διοικητικούς υπαλλήλους που υπηρετούν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και της Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:

  • Οκτώ (8) άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή οι οποίες έγιναν δεκτές
  • Δύο (2) χορηγήσεις άδειας υπηρεσιακής εκπαίδευσης οι οποίες έγιναν δεκτές
  • Μία (1) αίτηση μετάθεσης που έγινε δεκτή

Με νέο δελτίο τύπου θα σας ενημερώσουμε για τα θέματα που θα συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση του υπηρεσιακού συμβουλίου

Παναγιώτης Ι. Αντωνακάκης

Αιρετός ΚΥΣΔΙΠ

Τηλ. 6972599572

E-mail: antonakakp@sch.gr

___________________________________________

Τι είναι το ΚΥΣΔΙΠ

Το ΚΥΣΔΙΠ που συγκροτείται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας είναι πενταμελές και συνεδριάζει  για όλα τα θέματα υπηρεσιακής κατάστασης του κάθε φύσης και σχέσης εργασίας διοικητικού και βοηθητικού προσωπικού όλων των υπηρεσιών αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (εκτός αυτών που από διάταξη νόμου υπάγονται στην αρμοδιότητα άλλων υπηρεσιακών συμβουλίων) περιλαμβανομένων και των Ν.Π.Δ.Δ. που δεν έχουν δικά τους υπηρεσιακά συμβούλια, με την επιφύλαξη των αρμοδιοτήτων των Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Διοικητικού Προσωπικού (Π.Υ.Σ.ΔΙ.Π.).

Δείτε επίσης

Νομοθετικές πρωτοβουλίες Υπ. Παιδείας: Eνίσχυση Επαγγελματικής Εκπ/σης-Αναβάθμιση ΔΠΘ-Λειτουργία Ακαδ. Αθηνών

Προσφυγή από τον Υπουργό Παιδείας για την απεργία-αποχή από τους Μέντορες και Ενδοσχολικούς Συντονιστές 

Πρωθυπουργός για αξιολόγηση: Ειδικό πειθαρχικό παράπτωμα με στέρηση αποδοχών ενός μήνα η μη ανταπόκριση 

 Πρόεδρος ΑΣΕΠ-διοριστέοι 2008: “Δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι ο επιτυχών είναι και διοριστέος”

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση