Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Τι συζητήθηκε στο ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 | Ενημέρωση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τι συζητήθηκε στο ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 – Ενημέρωση των Αιρετών στο ΠΥΣΕΕΠ Ιωάννη Κυργιόπουλο και Βασίλειο Βούγια.

Τι συζητήθηκε στο ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας

Για τη συνεδρίαση της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου 2024 του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΠΥΣΕΕΠ) Στερεάς Ελλάδας και τα θέματα που συζητήθηκαν ενημερώνουν οι Αιρετοί εκπρόσωποι των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ιωάννης Κυργιόπουλος και Βασίλειος Βούγιας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΕΕΠ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25/01/2024, με τηλεδιάσκεψη, τακτική συνεδρίαση του ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας, όπου εξετάστηκαν και αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

  • Έγινε αναγνώριση των προϋπηρεσιών (αναπληρωτών μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ) και των συναφειών μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών (αναπληρωτών μελών ΕΕΠ) των οικείων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης για μισθολογική εξέλιξη και κατάταξη στα αντίστοιχα μισθολογικά κλιμάκια. Εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Συμβούλιο όλες οι συνάφειες των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών.
  • Συζητήθηκαν αιτήσεις άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου μελών ΕΕΠ, όπου εξετάστηκαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα όλες, πλην μίας, που χρήζει τροποποίησης ως προς τις ημέρες και τις ώρες που θα παρέχεται το ιδιωτικό έργο.

Πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση

Οι Αιρετοί ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας

Βούγιας Βασίλειος (ΠΕ 30)

Κυργιόπουλος Ιωάννης (ΠΕ 23)

______________________________

Η σύνθεση του ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας

  1. Γκούμας Ευθύμιος, Δ/ντής της Α/θμιας Εκπ/σης Φθιώτιδας, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή του τον κ. Σταυρόπουλο Βασίλειο, Δ/ντή της Α/θμιας Εκπ/σης Ευρυτανίας.
  2. Παπαϊωάννου Αμαλία, Δ/ντρια της Α/θμιας Εκπ/σης Φωκίδας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την κ. Χουλιάρα-Σιδερά Παναγιώτα, Δ/ντρια της Α/θμιας Εκπ/σης Βοιωτίας.
  3. Τσαγανού Σοφία, Σύμβουλος Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) Φθιώτιδας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια της, την κα Λυκοκάπη Αντιγόνη, Προϊσταμένη του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Ευρυτανίας.
  4. Βούγιας Βασίλειος του Ιωάννη, Κοινωνικός Λειτουργός ΠΕ30 του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Φθιώτιδας, ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρώτρια του την κα Νικολοπούλου Βασιλική του Ιωάννη, Εργοθεραπεύτρια ΠΕ29 του ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας.
  5. Κυργιόπουλος Ιωάννης του Αναστασίου, Ψυχολόγος ΠΕ23 του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Φθιώτιδας, ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρώτριά της την κα Μπισμπίκη Βασιλική του Κωνσταντίνου, Λογοθεραπεύτρια ΠΕ21 του Ειδικού Δ.Σ. Λαμίας

Δείτε επίσης

Οδηγός ΕΕΠ-ΕΒΠ 2023-24: Ιστορική διαδρομή-προσλήψεις-διορισμοί-καθηκοντολόγια-νομοθεσία 

Αδειες μόνιμων εκπαιδευτικών-ΕΕΠ και ΕΒΠ: Αναλυτικός οδηγός Υπ. Παιδείας-Ποιες δικαιούνται-Νομοθετικό πλαίσιο 

Αδειες αναπληρωτών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ και ΕΒΠ: Αναλυτικός οδηγός Υπ. Παιδείας-Ποιες δικαιούνται-Νομοθετικό πλαίσιο 

Αδειες αναπληρωτών ΕΣΠΑ: Επικαιροποιημένος οδηγός για εκπαιδευτικούς-ΕΕΠ-ΕΒΠ 

Αδεια άνευ αποδοχών σε εκπαιδευτικούς: Το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο | Εγγραφο

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση