Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Τι θα συζητηθεί στο ΚΥΣΔΙΠ την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 | Ενημέρωση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τι θα συζητηθεί στο ΚΥΣΔΙΠ την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 – Ενημερώνει ο Αιρετός στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού (ΚΥΣΔΙΠ), Παναγιώτης Αντωνακάκης.

Τι θα συζητηθεί στο ΚΥΣΔΙΠ

Για τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Διοικητικών Υπαλλήλων (ΚΥΣΔΙΠ) του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΑ), τα οποία θα συζητηθούν στην αυριανή – Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 – συνεδρίαση του και που αφορούν στους υπαλλήλους που υπηρετούν στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘΑ, ενημερώνει ο Αιρετός στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού (ΚΥΣΔΙΠ), Παναγιώτης Αντωνακάκης.

Ακολουθεί το ενημερωτικό σημείωμα του Αιρετού

Ενημέρωση για τα Θέματα που θα συζητηθούν στο ΚΥΣΔΙΠ της 18-4-2024

Το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού του Υπουργείου Παιδείας (Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π), θα συνεδριάσει αύριο 18-4-2024 ημέρα Πέμπτη. Τα θέματα που θα συζητηθούν και αφορούν το μόνιμο Διοικητικό Προσωπικό που υπηρετεί στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τα ΚΕΔΑΣΥ είναι τα παρακάτω:

  • Άδειες άσκησης Ιδιωτικού Έργου με αμοιβή (2)
  • Ανάκληση μετάταξης (1)
  • Απόσπαση (1)
  • Λύση υπαλληλικής σχέσης (1)
  • Μεταθέσεις (3)
  • Μετατάξεις σε ανώτερο κλάδο (6)
  • Εξέταση ένστασης

Παναγιώτης Ι. Αντωνακάκης

Αιρετός ΚΥΣΔΙΠ

Μέλος της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης-ΥΠΑΙΘ

___________________________________________

Τι είναι το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού (ΚΥΣΔΙΠ) του ΥΠΑΙΘΑ

Το ΚΥΣΔΙΠ που συγκροτείται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας είναι πενταμελές και συνεδριάζει  για όλα τα θέματα υπηρεσιακής κατάστασης του κάθε φύσης και σχέσης εργασίας διοικητικού και βοηθητικού προσωπικού όλων των υπηρεσιών αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (εκτός αυτών που από διάταξη νόμου υπάγονται στην αρμοδιότητα άλλων υπηρεσιακών συμβουλίων) περιλαμβανομένων και των Ν.Π.Δ.Δ. που δεν έχουν δικά τους υπηρεσιακά συμβούλια, με την επιφύλαξη των αρμοδιοτήτων των Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Διοικητικού Προσωπικού (Π.Υ.Σ.ΔΙ.Π.).

Δείτε επίσης

Αποσπάσεις διοικητικών υπαλλήλων Υπ. Παιδείας στο εξωτερικό, σε Γραφεία Συντονιστών Εκπ/σης-Προξενεία και Πρεσβείες ζητά η ΕΝΕΡΥΠ 

Επιστροφή του 1% υπέρ ΤΠΔΥ: Δεν υπάρχει νομική βάση παρά μόνον από 25.11.2022 επισημαίνει η ΠΟΣΥΠ 

ΣΥΠΥΥΠ: Οι πιστώσεις για τις δαπάνες Δ/νσεων Εκπ/σης και ΚΕΔΑΣΥ να έρθουν στο Υπ. Παιδείας-Κτηριολογικά ΔΙΠΕ Αρτας-ΔΙΔΕ Πειραιά 

Απάντηση ΜΤΠΥ και Περιφέρειας Αττικής για το κτήριο των Δ/νσεων Α/θμιας και Β/θμιας και του 1ου ΚΕΔΑΣΥ Δ΄ Αθήνας

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση