Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Τηλεκπαίδευση 28.01: Λειτούργησαν 28.340 ψηφιακές τάξεις-το 98,4% των σε αναστολή λειτουργίας τμημάτων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τηλεκπαίδευση 28.01: Λειτούργησαν 28.340 ψηφιακές τάξεις-το 98,4% των σε αναστολή λειτουργίας 28.800 τμημάτων-Σήμερα δεν πραγματοποιούνται δια ζώσης μαθήματα, εξαιτίας των επιπτώσεων της κακοκαιρίας “Ελπίς” και των προβλημάτων που εξακολουθούν να υφίστανται, σε 66 Δήμους της χώρας.

Τηλεκπαίδευση 28.01

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από την ΕΡΤ, πριν από τις 9:00 σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, λειτουργούσαν 28.340 ψηφιακές τάξεις, δηλαδή περίπου το 98,4% των – σε αναστολή λειτουργίας – περίπου 28.800 τμημάτων γενικής παιδείας.

Σήμερα

δεν πραγματοποιούνται δια ζώσης μαθήματα, εξαιτίας των επιπτώσεων της κακοκαιρίας “Ελπίς” και των προβλημάτων που εξακολουθούν να υφίστανται, σε 66 Δήμους της χώρας.

Δείτε

Σε ποια σχολεία είχαμε αναστολή δια ζώσης λειτουργίας λόγω καιρικών συνθηκών

Υποχρεωτικά πραγματοποιείται τηλεκπαίδευση,  σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, σύμφωνα με το ΥΠΑΙΘ.

Αναφορικά με τη διενέργεια self test
Σύμφωνα με Εγκύκλιο ενημέρωσης,

υπ. αριθμ. 92α/26-1-2022, για την τηλεκπαίδευση και τα self-test την οποία απέστειλε στις ΠΔΕ, ΔΙΠΕ, ΔΙΔΕ της χώρας ο Γ.Γ. ΥΠΑΙΘ κος Α. Κόπτσης, σε κάθε σχολείο που επαναλειτουργεί μετά από αναστολή, οι μαθητές θα διενεργούν self test πριν από την προσέλευσή τους στο σχολείο. Το επόμενο self test θα διενεργείται την επόμενη προκαθορισμένη ημέρα (για προσέλευση Τρίτη – Παρασκευή).

Δείτε σχετικά
Πριν φύγετε
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση