Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Τηλεκπαίδευση στα κλειστά σχολεία λόγω της κακοκαιρίας “Φίλιππος” | Ανακοίνωση ΥΠΑΙΘ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τηλεκπαίδευση στα κλειστά σχολεία λόγω της κακοκαιρίας “Φίλιππος”, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κου Αλέξανδρου Κόπτση. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κου Αλέξανδρου Κόπτση:

Τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 10.3.2022, στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά με απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η τηλεκπαίδευση πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες και για την Πρωτοβάθμια και για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που στέλνουν οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί στους γονείς και τους μαθητές.

Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία “Φίλιππος”, κύριο χαρακτηριστικό της οποίας είναι οι χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα και οι χαμηλές θερμοκρασίες.

Στις ακόλουθες περιοχές τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο Πέμπτη 10 Μαρτίου με αποφάσεις Περιφερειαρχών και Δημάρχων.

Οπου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται με Τηλεκπαίδευση κατά τις πρωϊνές ώρες, σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η λίστα ανανεώνεται με κάθε νεώτερη πληροφορία.

Δείτε αναλυτικά ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σε ολόκληρη τη χώρα αύριο Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 ΕΔΩ
Δείτε επίσης

Πανελλαδικές 2022 στις αρχές Ιουνίου και ανακοίνωση βάσεων εισαγωγής τέλη Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου 

Κεραμέως: Τάξεις υποδοχής για τους Ουκρανούς μαθητές που ήδη εγγράφονται σε σχολεία της χώρας μας 

Τράπεζα Θεμάτων: Παράταση προθεσμίας αιτήσεων για το Μητρώο 

Σεμινάριο για Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητα από το ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας 

Ουκρανία: Ευρωπαϊκή Task Force υποστήριξης μαθητών και φοιτητών-Πρόταση της Ν. Κεραμέως 

Αλέξης Τσίπρας:Το school bullying δεν είναι ένα πρόβλημα μόνο στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά ένα βαθιά κοινωνικό ζήτημα 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

1 Σχόλιο

  1. εκπαιδευτικός σε

    Να σταματήσει η καραμέλα της τηλεκπαίδευσης. Υπάρχουν καθηγητές αλλά και μαθητές που δεν διαθέτουν τα μέσα. Έλεος! Έχει έρθει ο κόσμος ανάποδα και τρέχουμε για τηλεκπαίδευση λες και το πρόγραμμα του σχολείου μπορεί να περάσει σετάκι και να κάθεται ο μαθητής τόσες ώρες μπροστά από την οθόνη!

Γράψτε μία απάντηση