Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Τμήμα Κτηνιατρικής ΑΠΘ: Προκήρυξη θέσεων για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τμήμα Κτηνιατρικής ΑΠΘ: Η υποβολή της αίτησης και των απαραίτητων δικαιολογητικών πραγματοποιείται δια ζώσης, μέχρι τις 23 Ιουλίου 2020 και έπειτα από τηλεφωνικό ραντεβού.

Τμήμα Κτηνιατρικής ΑΠΘ

Το Τμήμα Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) προκηρύσσει συνολικά τέσσερις (4) θέσεις για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στα ακόλουθα πεδία έρευνας:

Πεδία έρευνας

Μία (1) θέση για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στον Τομέα Κλινικών, του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ., με γενικό πεδίο έρευνας: Υπερηχοτομογραφία του σκύλου.

Μία (1) θέση για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στον Τομέα Λοιμωδών και Παρασιτικών Νοσημάτων, Παρασιτολογίας και Παθολογικής Ανατομικής, του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ., με γενικό πεδίο έρευνας: Παρασιτικά Νοσήματα. (Θα συνεκτιμηθεί το γεγονός να έχει ο υποψήφιος γνώσεις μοριακών τεχνικών και, κατά προτίμηση, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα).

Μία (1) θέση για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στον Τομέα Κλινικών, του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ., με γενικό πεδίο έρευνας: Οδοντιατρική Ζώων Συντροφιάς.

Μία (1) θέση για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στον Τομέα Κλινικών, του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ., με γενικό πεδίο έρευνας: Αναισθησιολογία και Εντατική θεραπεία.

Δικαιολογητικά

1) Βιογραφικό Υπόμνημα

2) Αντίγραφο πτυχίου

3) Αναλυτική Βαθμολογία

4) Προσχέδιο Διδακτορικής Διατριβής

5) Αναγνώριση ισοτιμίας (ΔΟΑΤΑΠ)

6) Τίτλους Μεταπτυχιακών Σπουδών

7) Πιστοποιητικό Μετεκπαίδευσης

8) Πιστοποιητικά Παρακ. Σεμιναρίων – Συνεδρίων (με Υπεύθυνη Δήλωση)

9) Πιστοποιητικά Ξένων Γλωσσών

10) Συστατικές επιστολές (2) σφραγισμένες (κλειστές)

Υποβολή δικαιολογητικών

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος και η υποβολή των δικαιολογητικών και της αίτησης πραγματοποιούνται μέχρι την Πέμπτη, 23η Ιουλίου 2020, στη Γραμματεία του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγεία του Α.Π.Θ., τηλέφωνο 99.98.57.

Η δια ζώσης κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών στη Γραμματεία του Τμήματος θα πραγματοποιείται μετά από τηλεφωνικό ραντεβού (τηλ.: 2310 99.98.57), για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

Δείτε επίσης

Θέσεις για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ 

Πρόσκληση υποψηφίων διδακτόρων από το Τμήμα Πληροφορικής του ΑΠΘ

Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΠΑΜΑΚ: Πρόσκληση σε υποψήφιους διδάκτορες

Δέκα θέσεις υποψηφίων διδακτόρων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας 

Δείτε ακόμη

Προκήρυξη 8 θέσεων υποψηφίων διδακτόρων στο Τμήμα Φυσικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 

28 θέσεις υποψήφιων διδακτόρων στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ

Θέσεις υποψηφίων διδακτόρων στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών 

30 θέσεις υποψηφίων διδακτόρων στο Τμήμα Επιστήμης των Υλικών του Πανεπιστημίου Πατρών

Πρόσκληση για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση