Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών: Εορτάστηκαν τα 30 χρόνια λειτουργίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών: Εορτάστηκαν τα 30 χρόνια λειτουργίας του – 3.193 Απόφοιτοι προπτυχιακού – 2.984 Απόφοιτοι μεταπτυχιακών 60  Διδάκτορες – 1.665 Φοιτητές στο πρόγραμμα ERASMUS+.

Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του ΟΠΑ

Εορτάστηκαν τα 30 χρόνια λειτουργίας του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) με μια λαμπρή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023, στον «Ελληνικό Κόσμο».

1.000 και πλέον προπτυχιακοί  και μεταπτυχιακοί φοιτητές, απόφοιτοι, καθηγητές, στελέχη επιχειρήσεων και εκλεκτοί καλεσμένοι βρέθηκαν μαζί σε έναν υπέροχο χώρο για να γιορτάσουν την επέτειο από την ίδρυση του Τμήματος.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση

Η βραδιά ήταν γεμάτη συναισθήματα και συγκινήσεις, ιδιαίτερες ομιλίες, το κοφτερό χιούμορ του Λάμπρου Φισφή που συντόνιζε την εκδήλωση, αναμνήσεις, νοσταλγία, χορό, φαγητό και πολλά πολλά πλατιά χαμόγελα.

30 
Χρόνια Λειτουργίας

3.193 
Απόφοιτοι προπτυχιακού

2.984 
Απόφοιτοι μεταπτυχιακών

60 
Διδάκτορες

1.665 
Φοιτητές στο πρόγραμμα ERASMUS+

Το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας  διατηρεί  ισχυρούς δεσμούς με την αγορά και τις επιχειρήσεις και  προσφέρει ευκαιρίες κινητικότητας μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων ενώ  διακρίνεται για την καλλιέργεια προσωπικών δεξιοτήτων στους φοιτητές του.

Είναι ένα ανθρωποκεντρικό και εξωστρεφές τμήμα που συνεισφέρει στην ελληνική κοινωνία, την \οικονομία και στην επιστήμη, μέσω της αριστείας στην εκπαίδευση και στην έρευνα.

Ανταποκρίνεται συνεχώς στις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις και στις απαιτήσεις της κοινωνίας για εξειδικευμένα στελέχη με υψηλού επιπέδου επιστημονική κατάρτιση. Παρουσιάζει ασυνήθιστα πλούσιο ερευνητικό έργο σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια, και συναγωνίζεται αντίστοιχα τμήματα πολύ γνωστών πανεπιστημίων του εξωτερικού.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει ιστορικά καταξιωθεί στη συνείδηση της ακαδημαϊκής κοινότητας, των φοιτητών και της κοινωνίας ως κορυφαίο Ελληνικό Πανεπιστήμιο στους τομείς τους οποίους αυτό θεραπεύει. Σε διεθνές επίπεδο, είναι η ενεργή συμμετοχή του στο παγκόσμιο ακαδημαϊκό περιβάλλον, η ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών υψηλού κύρους και η εν γένει ενδυνάμωση της διεθνούς απήχησης και αναγνωρισιμότητάς του.

Στιγμιότυπα / Video για προβολή από την εκδήλωση:

Download link
https://earthview.wetransfer.com/downloads/a3e42222d9c65627359eab7746643d8220230530122333/25baef6fbcebf85816723c0199c2971f20230530122333/328584

Ομιλητές σε συγκεκριμένα σημεία/λεπτά του video:

 02:08 Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντώνης, Πρύτανης Oικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ)

 03:34      Καθηγητής Κωνσταντίνος Ήντουνας, Πρόεδρος Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας Oικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ)

 03:46 Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντώνης, Πρύτανης Oικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ)

 04:04     Δρ. Γιώργος Ξηρογιάννης, Γενικός Διευθυντής Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ)

 04:27      Άγις Πιστιόλας, Πρόεδρος Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

06:02 Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντώνης, Πρύτανης Oικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ)

 06:53      Καθηγητής Κωνσταντίνος Ήντουνας, Πρόεδρος Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας Oικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ)

 Δείτε επίσης

Εκλογές 25ης Ιουνίου 2023: Τί ισχύει και τί αλλάζει σε σχέση με εκείνες της 21ης Μαΐου 

Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου: Αλλάζει ο τρόπος πρόσβασης των χρηστών

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση