“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Το 1ο ΕΕΕΕΚ Πυλαίας – Χορτιάτη στον 14ο Διεθνή Μαραθωνιο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το 1ο ΕΕΕΕΚ Πυλαίας- Χορτιάτη στον 14ο Διεθνή Μαραθωνιο. στο πλευρό τους ήταν η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Ευθύμης Ρεντζιάς.

1ο ΕΕΕΕΚ Πυλαίας

Για 14η συνεχόμενη χρονιά και με τη συμμετοχή 20.000 και πλέον δρομέων διεξήχθη ο διεθνής μαραθώνιος «Μ. Αλέξανδρος».

Στις 08:00 ξεκίνησε ο βασικός αγώνας αγώνας από την Πέλλα, με τους δρομείς να ακολουθούν τη διαδρομή μέχρι το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Στις 08:35 ξεκίνησε από τη Λεωφόρο Νίκης, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους, ο αγώνας των 1.000μ. για μαθητές δημοτικών σχολείων.

Πρώτα στην αφετηρία βρέθηκαν τα παιδιά του 1ου ΕΕΕΕΚ δήμου Πυλαίας-Χορτιάτης, ενώ στο πλευρό τους ήταν η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Ευθύμης Ρεντζιάς.

Δείτε επίσης

2ο ΕΕΕΕΚ Πυλαίας: Διοργάνωση προβολής ταινίας για ενίσχυση του σχολείου

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση