Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Το ΙΕΠ στο Delphi Economic Forum IX-Η εκπαίδευση στην Ελλάδα: Συμμετοχή του Προέδρου του Δ.Σ Σπ. Δουκάκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το ΙΕΠ στο Delphi Economic Forum IX: Συμμετοχή του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) κου Σπυρίδωνα Δουκάκη στο στρογγυλό τραπέζι «Η Εκπαίδευση στην Ελλάδα: Αποφασιστικός παράγοντας για το μέλλον της χώρας».

Το ΙΕΠ στο Delphi Economic Forum IX

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) και Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστήμιου κος Σπυρίδων Δουκάκης θα συμμετάσχει στο Delphi Economic Forum IX που πραγματοποιείται από τις 10.04 έως 13.04.2024 στους Δελφούς και τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ΙΕΠ θα συμμετάσχει στο στρογγυλό τραπέζι με τίτλο: «Η Εκπαίδευση στην Ελλάδα: Αποφασιστικός παράγοντας για το μέλλον της χώρας» με συμμετέχοντες/ουσες τις/τους κ.κ. Αχιλλέα Γραβάνη, Καθηγητή Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Γεώργιο Δουκίδη, Καθηγητή του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Βάσω Κιντή, Καθηγήτρια στο Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρη Οικονόμου, Ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Ευαγγελία Χολέβα, Καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Τη συζήτηση συντονίζει ο ομότιμος Καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ιωακείμ Γρυσπολάκης.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στο https://def-ix.delphiforum.gr/

_________________________

Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ξεκίνησε τις εργασίες του την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, για 9η συνεχή χρονιά. Τίτλος της φετινής συνάντησης, που θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, είναι η «Μεγάλη Μετάβαση», με κεντρικό άξονα των συζητήσεων τις πολύπλευρες μεταβάσεις που σημειώνονται σχεδόν σε κάθε τομέα της σύγχρονης ζωής. Το Φόρουμ τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. 

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: 6 αναφορές περιστατικών bullying στην πλατφόρμα το πρώτο 12ωρο-Τι απάντησε για διορισμούς το 2024 

Καθηκοντολόγιο ομάδων δράσης για σχολική βία και υπεύθυνων αποδεκτών αναφορών στη σχολική μονάδα 

Λειτουργία πλατφόρμας για τη σχολική βία και εκφοβισμό | Το ΦΕΚ 

Πριν φύγετε

Εργασιακά δικαιώματα εκπαιδευτικών: Διδακτικό και εργασιακό ωράριο-Αδειες-Μεταθέσεις-Τοποθετήσεις | Οδηγός

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση