Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Το νέο ΔΣ του ΣΚΛΕ συγκροτήθηκε σε σώμα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το νέο ΔΣ του ΣΚΛΕ συγκροτήθηκε σε σώμα – Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας στη νέα του νομική μορφή. 

Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας (ΣΚΛΕ) ενημερώνει πως μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διαδικασιών το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο  στη νέα του νομική μορφή συγκροτήθηκε σε σώμα. 

Η ανακοίνωση Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ)

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ) (ΝΠΔΔ) καταγράφοντας την ιστορικά υψηλότερη συμμετοχή υποψηφίων και ψηφισάντων.

Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί από όλη τη χώρα προσήλθαν στις «ηλεκτρονικές» κάλπες και με την ψήφο τους εξέλεξαν Διοικητικό Συμβούλιο, Πειθαρχικά όργανα, Εξελεγκτική Επιτροπή και Περιφερειακά Συμβούλια στις 13 Περιφέρειες της χώρας εκτείνοντας τη δράση του σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος που εκπροσωπεί επιστημονικά και επαγγελματικά τους Κοινωνικούς Λειτουργούς ιδρύθηκε ως σωματείο το 1955 και  μετασχηματίστηκε το 2018 σε πλήρως ανεξάρτητο και αυτοδιοίκητο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ν. 4488/2017) με περισσότερα από 8.200 μέλη.

Μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διαδικασιών το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΚΛΕ στη νέα του νομική μορφή συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Προέδρος: Αθανασίου Τριανταφυλλιά (Φυλλιώ)

Αντιπρόεδρος Α΄: Σπύρου Θανάσης

Αντιπρόεδρος Β΄: Βερικάκη Όλγα

Γενικός Γραμματέας: Λουκάς Γεώργιος

Οργανωτικός Γραμματέας: Βαγιάτης Κωνσταντίνος

Ταμίας: Τζιάρας Περικλής

Υπεύθυνη Διαδικτύου & Ηλεκτρονικών Εκδόσεων: Γκώρου Αμαλία

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων:  Ρουμελιώτου Αγγελική

Μέλος: Ζέρβας Νικόλαος

Μέλος: Ρεμπούτζιας Ιωάννης

Μέλος: Θάνου Ευθυμία (Έφη)

Μέλος: Σαμπροβαλάκης Γεώργιος

Μέλος: Φουλίδης Κυριάκος

Δείτε σχετικά

Αποτελέσματα εκλογών ΣΚΛΕ από τις ψηφοφορίες στις 25.02 και 2.03.2022 

Δείτε επίσης

Προσβασιμότητα-Καταγραφή σχολικών κτιρίων-αποκεντρωμένων δομών ΥΠΑΙΘ σε ψηφιακή πλατφόρμα 

ΦΕΚ: Εισαγωγή μαθητών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2022-2023 

Κεραμέως για άνοιγμα πινάκων EAE-Πότε θα δοθεί το voucher των 200 €-Τι θα γίνει με τα self test 

Προσωρινοί Πίνακες Διευθυντών Εκπαίδευσης Α/θμιας και Β/θμιας-Ενστάσεις από 14 έως 16.03.2022 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση