Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Το Πολυνομοσχέδιο στη Βουλή – 37 Φορείς στην ΕΜΥ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Πολυνομοσχέδιο “Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πειραματικά σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους και λοιπές διατάξεις”, όπως κατατέθηκε στη Βουλή

Το Πολυνομοσχέδιο

Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων

Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πειραματικά σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους και λοιπές διατάξεις».

Εισηγητές: Νικόλαος Φίλης και Νίκη Κεραμέως

Επιτροπή: Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων

Ημερομηνία – Ώρα

17/04/2019 15:00

Χώρος Συνεδρίασης

Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κωνστ. Τσαλδάρη» (223)

Επισημαίνεται ότι το ως άνω σχέδιο νόμου έχει χαρακτηρισθεί από την Κυβέρνηση ως επείγον και κατά το άρθρο 110 παρ.1, σε συνδυασμό με το άρθρο 89 παρ.4 του Κανονισμού της Βουλής, ο Πρόεδρος της Βουλής έταξε προθεσμία υποβολής της Έκθεσης της Επιτροπής του άρθρου 91 παρ.6, μέχρι την Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 και ώρα 13:00΄.

37 Φορείς, από τους 74 συνολικά, επιλέχθηκαν να μιλήσουν στην Ακρόαση Φορέων της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, την Πέμπτη 18-04-2019, στις 10:00.

Δείτε το με την Αιτιολογική Εκθεση και τις λοιπές Εκθέσεις εδώ

Δείτε επίσης

Το Πολυνομοσχέδιο για την Γ’ Λυκείου, τις Πανελλαδικές και τα Πανεπιστήμια όπως το παρουσίασε το Υπουργείο Παιδείας

Διάταξη για τη βιντεοεπιτήρηση στο χώρο του σχολείου στο Πολυνομοσχέδιο

Ενδοοικογενειακή βία: Διάταξη στο Πολυνομοσχέδιο για το ΕΕΠ και ΕΒΠ και το προσωπικό και Προϊσταμένους ΚΕΣΥ

 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση