Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Τοποθετήσεις ΕΕΠ – ΕΒΠ σε 6 ΠΔΕ: Στερεά, Πελοπόννησος, Αττική, ΑΜΘ, Θεσσαλία, Β. Αιγαίο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τοποθετήσεις ΕΕΠ – ΕΒΠ σε 6 ΠΔΕ: Ανακοινώσεις Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Αττικής, Ανατολικής Μακεδονίας / Θράκης, Θεσσαλίας, Βορείου Αιγαίου.

Τοποθετήσεις ΕΕΠ – ΕΒΠ σε 6 ΠΔΕ

1. Ανακοίνωση ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας

Πλήρωση 11 κενών θέσεων και δήλωση προτίμησης υποψηφίων για πρόσληψη αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. σχολικού έτους 2019-2020

1. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ, ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020

2. ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ 11 ΘΕΣΕΙΣ ΕΕΠ & ΕΒΠ ΑΠΟ ΠΥΣΕΕΠ

3. ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕEΠ

4. ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΒΠ

5. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ 

6. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΘΕΣΗΣ

2. Ανακοίνωση ΠΔΕ Πελοποννήσου

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ 23-09-2019 (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ;ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΤΟΣ (ΠΧ ΑΣΠΑΙΤΕ)

3. Ανακοίνωση ΠΔΕ Αττικής

4. Ανακοίνωση ΠΔΕ Ανατολικής Μακεδονίας / Θράκης

Τοποθετήσεις αναπληρωτών ΠΕ21, ΠΕ28 και ΠΕ29 στην ΠΔΕΑΜΘ (Α Φάση)

Ανακοινώνεται ότι, μετά τις δηλώσεις προτιμήσεων, οι θέσεις τοποθέτησης των αναπληρωτών ΠΕ21, ΠΕ28 και ΠΕ29 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης ΑΜΘ, διαμορφώνονται όπως το συνημμένο αρχείο: βλέπε ΠΕ21 ΠΕ28 ΠΕ29

Την Δευτέρα 23/09/2019

Α) όσοι αναπληρωτές ΕΕΠ ΠΕ21, ΠΕ28 και ΠΕ29 έχουν προσληφθεί σε, ΣΜΕΑΕ να επικοινωνήσουν πρώτα με τις αντίστοιχες Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης (σχετικά με την αναγγελία πρόσληψης στο σύστημα Εργάνη )και να προσέλθουν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ. (Κομοτηνή, Τέρμα Σισμανόγλου) προκειμένου να υπογράψουν τη σύμβαση και το πρακτικό ανάληψης υπηρεσίας.
Β) όσοι αναπληρωτές ΕΕΠ ΠΕ21 έχουν προσληφθεί σε ΚΕΣΥ να επικοινωνήσουν πρώτα με την Περιφερειακή Διεύθυνση (τηλ. 25310 83562) και να προσέλθουν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ. (Κομοτηνή, Τέρμα Σισμανόγλου), προκειμένου να υπογράψουν τη σύμβαση και το πρακτικό ανάληψης υπηρεσίας.

 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

5. Ανακοίνωση ΠΔΕ Θεσσαλίας

Η ΠΔΕ Θεσσαλίας

Καλεί τις/τους υποψήφιες/ους αναπληρωτριες/ές ΕΕΠ κλάδου ΠΕ23 – Ψυχολόγων, οι οποίες/οι από τη Δευτέρα 16-09-2019 μέχρι και την Παρασκευή 20-09-2019, παρουσιάστηκαν στην έδρα της ΠΔΕ και υπέβαλαν αίτηση δήλωσης επιλογής σχολικής μονάδας, να παρουσιαστούν για να αναλάβουν υπηρεσία (έχοντας μαζί τα απαραίτητα δικαιολογητικά), τη Δευτέρα 23-09-2019 στις 10.00 το πρωί, στις Δ/νσεις Εκπαίδευσης, στις οποίες υπάγονται τα σχολεία που επέλεξαν.

Οι υποψήφιοι που επέλεξαν ΚΕΣΥ θα παρουσιαστούν στις 10.00 στην έδρα της ΠΔΕ Θεσσαλίας.

6. Ανακοίνωση ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου

Ανακοίνωση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΠΥΣΕΕΠ) Βορείου Αιγαίου για τα λειτουργικά κενά, τα οποία δε καλύφθηκαν μετά την Α Φάση αναπληρωτών κλάδου ΕΕΠ και ΕΒΠ

Δήλωση προτίμησης για ΕΕΠ κλάδου ΠΕ23 (ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ)

Δήλωση προτίμησης για ΕΒΠ

__________________________

Δείτε επίσης

Προσωρινοί Πίνακες ΕΒΠ Προκήρυξης 1ΕΑ/2019 ΑΣΕΠ

Συνάντηση ΑΣΕΠ – ΣΥΡΙΖΑ: Εντός του 2019 οι Πίνακες για διορισμούς στην Ειδική Αγωγή

__________________________

Πριν φύγετε

Παράταση για λειτουργικά κενά: Να υπολογιστούν σωστά | Εγγραφο

Καταγραφή κενών για προσλήψεις από το Υπουργείο Παιδείας

Β Φάση προσλήψεων – Πίνακες ΑΣΕΠ – Τροπολογίες – Πιστώσεις ΕΠΑΛ | Ενημέρωση

Οδηγός εκπαιδευτικού: Αδειες, Ωράρια, Καθηκοντολόγια, Λειτουργία σχολείων, Ιδιωτικό Εργο

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών – ΕΕΠ – ΕΒΠ έως σήμερα

Παρέμβαση ΟΛΜΕ για τους ΠΕ78 Κοινωνικών Επιστημών

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση