Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020

“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Τοποθέτηση ΕΕΠ-ΕΒΠ Νοτίου Αιγαίου Β Φάση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τοποθέτηση ΕΕΠ-ΕΒΠ Νοτίου Αιγαίου Β Φάση: Κατανομή πιστώσεων και αίτηση δήλωσης υποψηφίων για τοποθέτηση σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ για το 2019-20.

Τοποθέτηση ΕΕΠ-ΕΒΠ Νοτίου Αιγαίου Β Φάση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατανομή πιστώσεων και δήλωση τοποθέτησης υποψηφίων για την πρόσληψη αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σχολικού έτους 2019-2020.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου μετά την  κατανομή των πιστώσεων που χορηγήθηκαν από το Υ.ΠΑΙ.Θ. καλεί τους υποψήφιους αναπληρωτές Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. οι οποίοι είναι στους ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. 2019-2020 στους παρακάτω κλάδους:

  • ΠΕ21-Θεραπευτών Λόγου: Οι υποψήφιοι του επικουρικού πίνακα που είναι στη θέση 6 και 7.
  • ΠΕ23-Ψυχολόγων: Οι υποψήφιοι που  στον επικουρικό είναι στη θέση 24, 27 και από 42 έως και 59.
  • ΠΕ28-Φυσιοθεραπευτών: Οι υποψήφιοι του επικουρικού πίνακα με σειρά από 4 έως 6.
  • ΠΕ29-Εργασιοθεραπευτών: Οι υποψήφιοι που στον επικουρικό είναι στη θέση 4.
  • ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών: Οι υποψήφιοι του κύριου πίνακα με σειρά  από 38 έως 55.
  • ΔΕ01-Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό:  Ο υποψήφιος που βρίσκεται στη θέση 48.

να συμπληρώσουν την Αίτηση-Δήλωση  για την προτίμηση της τοποθέτησης τους στα λειτουργικά κενά ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ, όπως αναφέρονται στον συνημμένο πίνακα κατανομής των πιστώσεων και να την καταθέσουν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου είτε αυτοπροσώπως, είτε να την αποστείλουν με  email (mail@naigaiou.pde.sch.gr)  σκαναρισμένη (ώστε να είναι υπογεγραμμένη), από την Δευτέρα 07/10/2019 έως και την Τετάρτη 09/10/2019. 

ΠΡΟΣΟΧΗ Κατά την αποστολή της αίτησης δήλωσης προτίμησης για την τοποθέτηση του ΕΕΠ /ΕΒΠ με  email   είναι απαραίτητο να ζητάτε αναφορά παράδοσης όπως και να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22810 79633 και 22810 79615 με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης για την επιβεβαίωση παραλαβής της δήλωσης προτίμησης.

 

Διευκρινίσεις:

1) Σε περίπτωση που υποψήφιος δεν επιθυμεί την πρόσληψή του για το σχολικό έτος 2019-2020 θα πρέπει να υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση.

2) Σε περίπτωση που υποψήφιος για πρόσληψη δεν υποβάλλει δήλωση προτίμησης για τοποθέτηση, ούτε υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν αποδέχεται την πρόσληψή του, θα τοποθετηθεί στο νομό στον οποίο έχει προσληφθεί σύμφωνα με την αρχική του αίτηση, τη σειρά κατάταξής του και σε κενή θέση η οποία δεν θα έχει δηλωθεί από τους υπόλοιπους συνυποψηφίους για πρόσληψη στον κλάδο του.

3) Εάν στην αρχική ή τροποποιητική αίτηση δεν είχε δηλωθεί κάποιος νομός, τότε δεν υπάρχει δυνατότητα να δηλωθεί κενό του νομού αυτού στην  Αίτηση-Δήλωση Τοποθέτησης.

4) Οι υποψήφιοι που προσλαμβάνονται, σύμφωνα με την παρ. 9 της εγκυκλίου 56267/Ε4/05-04-2018 (ΜΕΡΟΣ Ε΄: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ), θα πρέπει να αναλάβουν υπηρεσία εντός πέντε (5) ημερών από την ανακοίνωση της πρόσληψής τους. Όσοι υποψήφιοι δεν προσέλθουν εμπρόθεσμα για να αναλάβουν υπηρεσία ή παραιτηθούν μετά την ανάληψη υπηρεσίας, απολύονται και διαγράφονται από τον πίνακα για το διανυόμενο σχολικό έτος.  Ημερομηνία ανακοίνωσης πρόσληψης θεωρείται η ημερομηνία έκδοσης και ανάρτησης των ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στην Διαύγεια

 _____________________

Ψήφισμα διορισμών: Ισόποση και άμεση κατανομή των 4.500 θέσεων | ΕΕΠ-ΕΒΠ

 _____________________

Δείτε

Ολες οι Αποφάσεις πρόσληψης ΕΕΠ – ΕΒΠ: Εως 06/10/2019

Ολες τις έως σήμερα προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΕΕΠ – ΕΒΠ.

Κατανομή Β Φάσης πιστώσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ στις 13 ΠΔΕ

Κατανομή ΕΕΠ – ΕΒΠ 2019-20 Α Φάσης στις 13 ΠΔΕ

________________________

Δείτε επίσης

Διορισμοί Ειδικής: Ισότιμη κατανομή τώρα – Ερώτηση στη Βουλή 43 Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ

Κατανομή 4500 θέσεων: Κάντε τη να πάψει η εκπαίδευση να δηλητηριάζεται

Κενά ΕΕΠ και ΕΒΠ: Επιτακτική η ανάγκη κάλυψης στα Ειδικά Σχολεία | Πίνακες

 ________________________

Δείτε ακόμη

Προσλήψεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Β Φάσης για το 2019-20 | Ονόματα

Προσλήψεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Β Φάσης | Ονόματα

Αναβάθμιση ωραρίου μειωμένου σε πλήρες 793 εκπαιδευτικών | Υ.Α. με ονόματα

Αριθμοί προσλήψεων Β Φάσης: Εκπαιδευτικών ΕΑΕ-ΕΕΠ-ΕΒΠ

Κατανομή προσλήψεων στην Ειδική Αγωγή για το 2019-20

Πίνακες με συγκριτικά προσλήψεων των τελευταίων ετών

________________________

Πριν φύγετε

Ωράριο ΕΕΠ – ΕΒΠ: Σε ΣΜΕΑΕ και Γενικά σχολεία | Διευκρινίσεις

Οδηγός εκπαιδευτικού: Αδειες, Ωράρια, Καθηκοντολόγια, Λειτουργία σχολείων, Ιδιωτικό Εργο και άλλα χρήσιμα που αφορούν στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Ωράριο ΕΕΠ και ΕΒΠ στις ΣΜΕΑΕ και στις Σχολικές Μονάδες Γενικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης – Τροποποίηση της Υπουργικής Απόφασης για τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες του ΕΕΠ και ΕΒΠ στις ΣΜΕΑΕ – ΦΕΚ

Ωρολόγιο πρόγραμμα και διδακτικό ωράριο υποχρεωτικού και Ολοήμερου προγράμματος Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού Σχολείου

Λειτουργία Δημοτικών Σχολείων 2019-20 | Εγγραφο

Καθήκοντα και αρμοδιότητες των κλάδων ΠΕ25 Σχολικών Νοσηλευτών και του κλάδου ΔΕ01 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής και Επαγγελματικής εκπαίδευσης

Τροποποίηση της 27922/Γ6/8-3-2007 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 449/τ.Β’/2007) – Καθήκοντα και οι αρμοδιότητες των εκπαιδευτικών και του ΕΕΠ των ΣΜΕΑΕ, των Τμημάτων Ενταξης και της Παράλληλης Στήριξης

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση