Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Τοποθέτηση Διευθυντών Εκπαίδευσης: Η Απόφαση με τα ονόματα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τοποθέτηση Διευθυντών Εκπαίδευσης: Η Απόφαση με τα ονόματα – Οι τοποθετούμενοι Διευθυντές Εκπαίδευσης υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία έως και την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 – Οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τοποθετούνται με θητεία που λήγει την 31η Ιουλίου 2026.

Τοποθέτηση Διευθυντών Εκπαίδευσης

Κοινοποιήθηκε η Απόφαση τοποθέτησης Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Την Απόφαση υπογράφει η Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Μαρία Δόκου.

Σύμφωνα με το ΥΠΑΙΘ οι νέοι Διευθυντές εκπαίδευσης καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία από την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 έως και την Πέμπτη  21 Ιουλίου 2022

Δείτε σε μορφή pdf την Απόφαση εδώ

Για την Απόφαση τοποθέτησης ελήφθησαν υπόψη:

Α. Η από 18-7-2022 βεβαίωση για την υπ. αριθμ. 32/15-7-2022 πράξη του Α΄ Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής, με την οποία διατυπώθηκε η σχετική πρόταση τοποθέτησης Διευθυντών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Β. Η υπ. αριθμ. 31/11-7-2022 πράξη του Β΄ Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής, με την οποία διατυπώθηκε η σχετική πρόταση τοποθέτησης Διευθυντών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Γ. Η υπ. αριθμ. 24/8-7-2022 πράξη του Γ΄ Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής, με την οποία διατυπώθηκε η σχετική πρόταση τοποθέτησης Διευθυντών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Δ. Η υπ. αριθμ. 47/11-7-2022 πράξη του Δ΄ Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής, με την οποία διατυπώθηκε η σχετική πρόταση τοποθέτησης Διευθυντών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Επισημάνσεις επί των τοποθετήσεων

Οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τοποθετούνται με θητεία που λήγει την 31η Ιουλίου 2026.

Οι Διευθυντές Εκπαίδευσης, για όσο διάστημα ασκούν τα καθήκοντά τους, λαμβάνουν το σύνολο των επιδομάτων που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις για τους Διευθυντές Εκπαίδευσης.

Οι Διευθυντές Εκπαίδευσης, όταν δεν υπάρχουν, απουσιάζουν ή κωλύονται, αναπληρώνονται στα καθήκοντά τους κατά τα οριζόμενα στην περ. γ) του άρθρου 46 του ν. 4823/2021.

Οι τοποθετούμενοι Διευθυντές Εκπαίδευσης υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία έως και την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022.

Στελέχη της εκπαίδευσης που τοποθετούνται σε θέση Διευθυντή Εκπαίδευσης, θεωρείται ότι έχουν αυτοδικαίως παραιτηθεί από κάθε θέση στελέχους της εκπαίδευσης που κατέχουν.

Δείτε επίσης

Τελικοί Πίνακες Διευθυντών Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας 

Καθήκοντα και αρμοδιότητες Διευθυντών Εκπαίδευσης | ΦΕΚ

Διευθυντές Εκπαίδευσης-αρμοδιότητες: Εκδίδουν αποφάσεις τοποθετήσεων-μεταθέσεων εντός περιοχής 

Νέα προσόντα διορισμού στο Δημόσιο και νέο κλαδολόγιο ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

2 Σχόλια

  1. Βαγγελης σε

    Γεια σας κ.Βουγια. Η προσκληση θα βγει εως 20/7 που ειπε η Υπουργος ;

Γράψτε μία απάντηση