Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Τροποποίηση περιοχών ΟΠΣΥΔ-πληρωμή αναπληρωτών: Ενημέρωση αιρετών ΚΥΣΕΕΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τροποποίηση περιοχών ΟΠΣΥΔ-πληρωμή αναπληρωτών: Ενημέρωση των αιρετών ΚΥΣΕΕΠ Γεωργίας Μπουλμέτη και Βασίλη Βούγια.

Τροποποίηση περιοχών ΟΠΣΥΔ-πληρωμή αναπληρωτών

Αναφορικά με τη δυνατότητα τροποποίησης περιοχών στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ) και την πληρωμή αναπληρωτών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ, σας πληροφορούμε τα εξής:

Τροποποίηση περιοχών στο ΟΠΣΥΔ

Σύμφωνα με το άρθρο 3 της Εγκυκλίου  πρόσληψης και τοποθέτησης αναπληρωτών:

«Ο υποψήφιος αναπληρωτής διατηρεί τη δυνατότητα, με τη χρήση των προσωπικών του κωδικών πρόσβασης στο Ο.Π.ΣΥ.Δ…….. Τροποποίησης της αίτησης-δήλωσης που έχει υποβάλει, αποκλειστικά ως προς την αφαίρεση περιοχών ή/ και λοιπών επιλογών προτίμησης από την 1η Οκτωβρίου μέχρι και την 30η Απριλίου».

Από εχθές Πέμπτη 01.10.2020 είναι ανοιχτή η επιλογή τροποποίησης περιοχών στον ΟΠΣΥΔ για τους αναπληρωτές που υπέβαλαν δήλωση περιοχών στον ΟΠΣΥΔ τον Αύγουστο του 2020.

Κατόπιν τούτου μπορείτε να αφαιρέσετε περιοχές που δεν επιθυμείτε καθώς και να αλλάξετε τη σειρά των περιοχών που ήδη έχετε υποβάλλει.

Προσοχή!

Δεν μπορείτε να προσθέσετε περιοχές τις οποίες δεν είχατε καταγράψει στην αρχική δήλωση.

Σας συμβουλεύουμε, αν επιθυμείτε οποιαδήποτε τροποποίηση, να την κάνετε μέχρι την Κυριακή 4/10/2020 γιατί αν τρέξουν οι πίνακες τη Δευτέρα για τη Γ΄ φάση, ενδεχομένως το σύστημα να μην σας δώσει αυτή τη δυνατότητα.

Στο site του ΟΠΣΥΔ υπάρχει το παρακάτω μήνυμα με ημερομηνία 01.10.2020

Υποψήφιοι εκπαιδευτικοί και μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ, οι οποίοι έχουν υποβάλει αίτηση-δήλωση προτίμησης περιοχών για πρόσληψη ως προσωρινών αναπληρωτών το σχολικό έτος 2020-2021, στο πλαίσιο των αριθμ. 105324/Ε1/12-08-2020, 105899/Ε4/13-08-2020 και 119101/Ε1/10-09-2020 σχετικών προσκλήσεων, δύνανται να τροποποιούν την εν λόγω αίτηση, αποκλειστικά ως προς την αφαίρεση περιοχών ή/και λοιπών επιλογών προτίμησης από την 1η Οκτωβρίου μέχρι και την 30η Απριλίου ( παρ. 2 του άρθρ. 3 της αριθμ. 104627/ΓΔ5/7-8-2020 (3344 Β) ρυθμιστικής υ.α.).

Σε περίπτωση που μηχανογραφικοί ή λοιποί επείγοντες λόγοι, οι οποίοι συνδέονται με την αναγκαιότητα άμεσης διενέργειας προσλήψεων, το επιβάλουν, η παρεχόμενη ανωτέρω δυνατότητα θα αναστέλλεται προσωρινά χωρίς να απαιτείται προηγούμενη ειδοποίηση των υποψηφίων.

Προς το παρόν και έως ότου γίνει μηχανογραφικά εφικτό, οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να αναιρέσουν από την αίτηση τους τις επιλογές

Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε./Τ.Ε. σε περίπτωση εξάντλησης των πινάκων Ειδικής Αγωγής και Εκπ/σης.
και
Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή για τις Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων (ΔΥΕΠ).

παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στο e-mail opsydhelp@minedu.gov.gr,
αποκλειστικά από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υπάρχει στον φάκελο τους στο ΟΠΣΥΔ.

___________________

Πληρωμή αναπληρωτών

Σύμφωνα με τα ισχύοντα και από ενημέρωση που είχαμε από την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του ΥΠΑΙΘ ο μισθός των αναπληρωτών εκπαιδευτικών – ΕΕΠ – ΕΒΠ θα καταβληθεί την 10η Οκτωβρίου 2020 (λόγω της αργίας του Σαββάτου 10.10.2020 οι λογαριασμοί των αναπληρωτών θα πιστωθούν την Πέμπτη 8.10. 2020 αργά το απόγευμα) από την Ενιαία Αρχή Πληρωμής (ΕΑΠ).

Δείτε σχετικά

Εγκύκλιος πρόσληψης και τοποθέτησης αναπληρωτών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ
Ενημερωτικό: Συνεδρίαση ΚΥΣΕΕΠ-Προσλήψεις Γ Φάσης-Ειδική Πρόσκληση αναπληρωτών-Ανακλήσεις διορισμού
Δηλώσεις αξιωματικής αντιπολίτευσης-Απάντηση Κεραμέως για καταλήψεις και πρωτοβουλίες του ΥΠΑΙΘ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση