Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Υπόδειγμα ένστασης παραβόλου: Ενημέρωση ΔΟΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Υπόδειγμα ένστασης παραβόλου: Ενημέρωση ΔΟΕ για την ένσταση που συνέταξε η Νομική της Σύμβουλος και τις οδηγίες υποβολής ένστασης του ΑΣΕΠ.

Υπόδειγμα ένστασης παραβόλου

Υπόδειγμα ένστασης απορριφθέντων από τους πίνακες του ΑΣΕΠ για μη καταβολή παραβόλου, επισυνάπτει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ). Την ένσταση συνέταξε η Νομική Σύμβουλος της ΔΟΕ.
Επίσης η ΔΟΕ στην Ανακοίνωσή της τονίζει πως αυτοί που θα υποβάλλουν ένσταση θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή στη συμπλήρωση των πεδίων, σύμφωνα με τις οδηγίες υποβολής ένστασης του ΑΣΕΠ τις οποίες η Ομοσπονδία επισυνάπτει.
Να υπενθυμίσουμε πως σε προηγούμενη Ανακοίνωσή της η ΔΟΕ αναφορικά με τα αποτελέσματα της συνάντησής της με το ΑΣΕΠ, θεωρεί πως το ζήτημα του παραβόλου είναι καθαρά πολιτικό και η Κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε νομοθετική ρύθμιση, ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή των υποψηφίων τόσο στη διαδικασία των διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών όσο και προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Δείτε την Ανακοίνωση της ΔΟΕ, το  υπόδειγμα ένστασης και τις Οδηγίες ΑΣΕΠ

Θέμα: Υπόδειγμα ένστασης απορριφθέντων από τους πίνακες του Α.Σ.Ε.Π. για μη καταβολή παραβόλου

Σας αποστέλλουμε υπόδειγμα ένστασης απορριφθέντων από τους πίνακες του Α.Σ.Ε.Π. για μη καταβολή παραβόλου, που συνέταξε η νομική μας σύμβουλος.

Επισημαίνουμε ότι η συγκεκριμένη ένσταση ξεπερνά τις 260 λέξεις που μπορεί να δεχτεί η φόρμα του Α.Σ.Ε.Π. και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να επισυναφθεί σε αυτήν ως συνημμένο ηλεκτρονικό αρχείο.

Οι υποβάλλοντες την ένσταση θα πρέπει να δείξουν εξαιρετική προσοχή στη συμπλήρωση των πεδίων σύμφωνα με τις οδηγίες υποβολής ένστασης του Α.Σ.Ε.Π. τις οποίες και επισυνάπτουμε.

ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΣΕΠ για παράβολο
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΗΛ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

__________________

Δείτε ακόμη

33 Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ για το παράβολο: Ερώτηση στη Βουλή
Ερώτηση για παράβολο στη Βουλή: «Επίλυση ζητήματος και αποκατάσταση αδικίας»
ΟΛΜΕ για παράβολο: Να γίνουν δεκτές οι ενστάσεις των υποψηφίων
Κατανομή 4.500 για διορισμούς: Aδικη και άνιση μεταχείριση για τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ
Προσωρινοί Πίνακες 3ΕΑ: Προκήρυξη ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
Συνάντηση ΠΟΣΕΕΠΕΑ με ΑΣΕΠ: Τι συζητήθηκε

——————–

Πριν φύγετε

 Οδηγός εκπαιδευτικού: Αδειες, Ωράρια, Καθηκοντολόγια, Λειτουργία σχολείων, Ιδιωτικό Εργο κ.α.
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση